Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Залатыя Курганы JuventusMogilev
Normal Tactiek compact
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.6
average Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Holyshau passt de bal in één keer door. Demay probeert naar een medespeler te passen. Malancu speelt de bal door. Nacht rent richting de bal. Nacht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Hajnuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chymbanevich komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Patraulea passt de bal zonder na te denken. Laurent rent richting de bal. Laurent met een sublieme pass. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:1

9e minuut.
Athirson geeft een lange en hoge pass. Malancu rent richting de bal. Malancu speelt de bal door. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:2

17e minuut.
Patraulea geeft een hoge lob. Holyshau heeft problemen om de bal te vangen. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht draait met de bal, schiet en ... Ladzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:3

20e minuut.
Laurent is nu in balbezit. Ipatovich is nu in balbezit. Laurent rent richting de bal. Laurent passt de bal zonder na te denken. Patraulea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Holyshau is nu in balbezit. Laurent onderschept slim de pass. Laurent probeert naar een medespeler te passen. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:4

29e minuut.
De Vos speelt de bal door. Klungelig pakt Patraulea de bal. Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Nacht rent richting de bal. Nacht draait met de bal, schiet en ... Ladzik bokst de bal weg. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent schiet op doel. Ladzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Holyshau heeft problemen om de bal te vangen. Laurent is nu in balbezit. Laurent schiet op doel. Ladzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:5

31e minuut.
Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu passt de bal zonder na te denken. Panchartek probeert naar een medespeler te passen. Nacht is nu in balbezit. Nacht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:6

36e minuut.
Klungelig pakt Patraulea de bal. Patraulea passt de bal met de wreef. Nacht rent richting de bal. Nacht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:7

44e minuut.
Patraulea geeft de bal voor. Pelushonak heeft problemen om de bal te vangen. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht draait met de bal, schiet en ... Ladzik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Залатыя Курганы 76%, JuventusMogilev 24%.
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:7

55e minuut.
Turczynovicz probeert naar een medespeler te passen. Panchartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilatouski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ilatouski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Panchartek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tache zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ipatovich is nu in balbezit. Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea speelt de bal door. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malancu neemt de hoekschop. Ipatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Patraulea passt de bal met de wreef. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht rent richting de bal. Nacht schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Patraulea met een sublieme pass. Nacht is nu in balbezit. Laurent is nu in balbezit. Nacht is nu in balbezit. Nacht schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:8

65e minuut.
Holyshau passt de bal met de wreef. Ramoshka rent richting de bal. Ramoshka probeert naar een medespeler te passen. Nacht heeft problemen om de bal te vangen. Nacht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Malancu rent richting de bal. Malancu passt de bal zonder na te denken. Nacht is nu in balbezit. Nacht draait met de bal, schiet en ... Ladzik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Demay passt de bal zonder na te denken. Panchartek met een sublieme pass. Daar is Nacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacht haalt uit met een fantastische trap. Ramoshka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Laurent onderschept slim de pass. Laurent geeft de bal voor. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea geeft de bal voor. Nacht maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Залатыя Курганы 77%, JuventusMogilev 23%.
Залатыя Курганы - JuventusMogilev 0:9