Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Radomsport Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3256
Papadensy mF.C Lion Team
Antos Tactiek 442
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 30.4
very good Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen weak


14e minuut.
Gandarilla geeft een lange en hoge pass. Ojeda is nu in balbezit. Kołomyjski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołomyjski krijgt een gele kaart. Ojeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lombraña neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Lion Team 1:0

18e minuut.
Szamocki passt de bal met de wreef. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga speelt de bal door. Lombraña is nu in balbezit. Lombraña haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu bokst de bal weg.

21e minuut.
Diekmann geeft de bal voor. Gandarilla verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Olbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olbiński geeft een hoge lob. Daar is Pescione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albertis trapt de bal weg van het doel. Lombraña kopt de bal weg. Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Świerczok is nu in balbezit. Szamocki onderschept slim de pass. Szamocki speelt de bal door. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Menni kopt de bal weg. Diekmann is nu in balbezit. Dávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diekmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świerczok komt bij de bal en schiet. Albertis bokst de bal weg.

39e minuut.
Wilczkowski geeft een hoge lob. Edrek rent richting de bal. Rosadilla begaat een overtreding. Rosadilla krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mayer rent richting de bal. Mayer geeft de bal voor. Edrek kopt de bal weg. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann schiet op doel. Albertis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papadensy mF.C 37%, Lion Team 63%.
Papadensy mF.C - Lion Team 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Edrek de bal onder controle te krijgen. Gernhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gernhardt geeft een hoge lob. Lombraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombraña draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Świerczok is nu in balbezit. Świerczok passt de bal in één keer door. Kuler rent richting de bal. Saldarriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Saldarriaga haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga passt de bal in één keer door. Lombraña is nu in balbezit. Lombraña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Lion Team 2:0

71e minuut.
Edrek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gernhardt de bal. Gernhardt speelt de bal door. Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papadensy mF.C 30%, Lion Team 70%.
Papadensy mF.C - Lion Team 2:0