Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leopards Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9378
Leopards Karhu-team
hyökkäys Tactiek Super
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen average


13e minuut.
Raittinen haalt uit met een fantastische trap. Jurvanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolkka zal de hoekschop nemen. Raittinen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vanaküla geeft de bal voor. Inworp. Vuoriniemi met de inworp. Ruotsalainen geeft een hoge lob. Tammela springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen passt de bal met de wreef. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela onderschept slim de pass. Tammela draait met de bal, schiet en ... Hồng Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi schiet op doel. Hồng Vinh bokst de bal weg.

26e minuut.
Hännikäinen kopt de bal weg. Tammela probeert de bal aan de voet te houden. Ruotsalainen rent richting de bal. Ruotsalainen passt de bal zonder na te denken. Tammela rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Urroz passt de bal zonder na te denken. Peltokoski speelt de bal door. Vuoriniemi is nu in balbezit. Vuoriniemi schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Klungelig pakt Vuoriniemi de bal. Vanaküla rent richting de bal. Urroz verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu geeft een hoge lob. Peltokoski kopt de bal weg. Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rantamo heeft problemen om de bal te vangen. Kolkka rent richting de bal. Kolkka probeert naar een medespeler te passen. Raittinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Raittinen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hännikäinen onderschept slim de pass. Hännikäinen met een sublieme pass. Tammela is nu in balbezit. Ruotsalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsalainen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 32%, Karhu-team 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leopards - Karhu-team 0:0

47e minuut.
Urroz speelt de bal door. Klungelig pakt Peltokoski de bal. Peltokoski geeft de bal voor. Hännikäinen krijgt zijn hoofd ertegen. Hồng Vinh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Görömböly onderschept slim de pass. Naulapää bereikt de bal nog maar net als eerste. Görömböly probeert naar een medespeler te passen. Raittinen rent richting de bal. Raittinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lehtilä passt de bal in één keer door. Ruotsalainen rent richting de bal. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsalainen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ruotsalainen geeft een hoge lob. Hännikäinen kopt de bal weg. Daar is Lehtilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammela rent richting de bal. Tammela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Vuoriniemi is nu in balbezit. Naulapää rent richting de bal. Urroz verovert de bal door een tackle van achteren. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Peltokoski de bal. Naulapää rent richting de bal. Naulapää geeft een hoge lob. Raittinen rent richting de bal. Raittinen haalt uit met een fantastische trap. Lesizza bokst de bal weg.

86e minuut.
Urroz passt de bal met de wreef. Ruotsalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsalainen geeft een hoge lob. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 42%, Karhu-team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leopards - Karhu-team 0:0