Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii C.F.FERDINAND
343 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
28 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 37.6
excellent Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Ayala rent richting de bal. Tovačovský onderschept slim de pass. Tovačovský geeft de bal voor. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Palma controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lozano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.

12e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Perianu verovert de bal door een tackle van achteren. Perianu geeft een lange en hoge pass. Purcărea kopt de bal weg. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 1:0

19e minuut.
Rekuć geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kochan de bal. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... van Emmerik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 2:0

20e minuut.
Doeltrap. van Emmerik trapt de bal weg van het doel. Schaeffer kopt de bal weg. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Queirós geeft een lange en hoge pass. Filyan rent richting de bal. Jurišević begaat een overtreding. Jurišević krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu geeft een lange en hoge pass. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... van Emmerik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 42%, C.F.FERDINAND 58%.
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 3:0

46e minuut.
Leszczyński komt het veld opgelopen. Dambor komt het veld opgelopen. Zanello komt het veld opgelopen. Daleki komt het veld opgelopen. Tuncelili komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Filyan is nu in balbezit. Filyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Perianu geeft de bal voor. Minder is nu in balbezit. Minder met een sublieme pass. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel. Tuncelili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balabanel heeft problemen om de bal te vangen. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 4:0

60e minuut.
Garcia passt de bal met de wreef. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea geeft de bal voor. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Tuncelili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tovačovský geeft een hoge lob. Rekuć is nu in balbezit. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Tuncelili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Minder is nu in balbezit. Minder met een sublieme pass. Rekuć rent richting de bal. Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć schiet op doel. Tuncelili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Jurišević onderschept slim de pass. Zanello rent richting de bal. Schaeffer speelt de bal door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel. Tuncelili bokst de bal weg.

71e minuut.
Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder passt de bal met de wreef. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder met een sublieme pass. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Tuncelili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Filyan rent richting de bal. Filyan passt de bal met de wreef. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć geeft een lange en hoge pass. Palma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 5:0

88e minuut.
Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Filyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. Tuncelili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 41%, C.F.FERDINAND 59%.
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 5:0