Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Benq Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2953
Benq Fax Bieniów
532 low Tactiek Próba 113
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 40.8
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen redelijk


7e minuut.
Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo probeert naar een medespeler te passen. Pinta Grossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa geeft een lange en hoge pass. Aldaco heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smith neemt de hoekschop. Atkinson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Morillo passt de bal met de wreef. Pinta Grossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa geeft een hoge lob. Atkinson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crăcilă met een harde bal richting middenveld. Morillo kopt de bal weg. Zvarici rent richting de bal. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Parlour rent richting de bal. Zvarici onderschept slim de pass. Zvarici haalt uit met een fantastische trap. Yayu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - Fax Bieniów 1:0

28e minuut.
Inworp. Smith met een snelle inworp. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo geeft de bal voor. Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Atkinson onderschept slim de pass. Smith geeft een lange en hoge pass. Zvarici kopt de bal weg. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă bokst de bal weg.

31e minuut.
Atkinson kopt de bal weg. Beglitis rent richting de bal. Beglitis passt de bal met de wreef. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aldaco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smith met een snelle inworp. Zvarici bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvarici schiet op doel. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Roman rent richting de bal. Morillo onderschept slim de pass. Morillo speelt de bal door. Pinta Grossa rent richting de bal. Pinta Grossa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Parlour is nu in balbezit. Parlour geeft de bal voor. Inworp. Morillo met een snelle inworp. Pinta Grossa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 32%, Fax Bieniów 68%.
Benq - Fax Bieniów 1:0

52e minuut.
Morillo geeft de bal voor. Atkinson is nu in balbezit. Aldaco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atkinson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atkinson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - Fax Bieniów 2:0

53e minuut.
Crăcilă trapt de bal weg van het doel. Smith kopt de bal weg. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson draait met de bal, schiet en ... Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - Fax Bieniów 3:0

62e minuut.
Pinta Grossa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Funke komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Berrío heeft problemen om de bal te vangen. Morillo rent richting de bal. Morillo passt de bal met de wreef. Funke is nu in balbezit. Funke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Berrío kopt de bal weg. Funke is nu in balbezit. Funke passt de bal zonder na te denken. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkinson draait met de bal, schiet en ... Paal! Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Atkinson passt de bal in één keer door. Funke is nu in balbezit. Funke speelt de bal door. Atkinson rent richting de bal. Atkinson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beglitis is nu in balbezit. Zvarici onderschept slim de pass. Atkinson rent richting de bal. Atkinson schiet op doel. Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq - Fax Bieniów 4:0

85e minuut.
Funke geeft een hoge lob. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith geeft een lange en hoge pass. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson draait met de bal, schiet en ... Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Morillo speelt de bal door. Daar is Funke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funke passt de bal in één keer door. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă bokst de bal weg.

90e minuut.
Morillo passt de bal met de wreef. Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke met een sublieme pass. Atkinson rent richting de bal. Atkinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq 30%, Fax Bieniów 70%.
Benq - Fax Bieniów 4:0