Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 22:29
  • Competitiewedstrijd: Espirales
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2505
Zaclău zapeitor
fantomas Tactiek beijing
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen good


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 53%, zapeitor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaclău - zapeitor 0:0

46e minuut.
Telleria probeert naar een medespeler te passen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voştinar. Voştinar krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chiera met een sublieme pass. Zagorčić rent richting de bal. Zagorčić geeft een hoge lob. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Alhaus onderschept slim de pass. Alhaus passt de bal zonder na te denken. Fontes verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon kan de bal niet met de borst controleren. Spiridon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hólmsteinnsson geeft een hoge lob. Inworp. Voştinar met een snelle inworp. Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - zapeitor 1:0

65e minuut.
Chiera verovert de bal door een tackle van achteren. Chiera geeft de bal voor. Daar is Zagorčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria schiet op doel. Miyakawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De Lima rent richting de bal. De Lima met een sublieme pass. Gallinal onderschept slim de pass. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hólmsteinnsson geeft de bal voor. Inworp. Voştinar met de inworp. Savuţă rent richting de bal. Savuţă schiet op doel. Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 45%, zapeitor 55%.
Zaclău - zapeitor 1:0