Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.s.e.chalar zapeitor
gen -1 inv Tactiek beijing
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 47
formidable Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Carrara is nu in balbezit. Carrara geeft de bal voor. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein draait met de bal, schiet en ... Covelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 1:0

10e minuut.
Kollega onderschept slim de pass. Kollega probeert naar een medespeler te passen. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein verovert de bal door een tackle van achteren. Epstein draait met de bal, schiet en ... Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kollega onderschept slim de pass. Kollega speelt de bal door. Rama is nu in balbezit. Rama met een sublieme pass. Carrara rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Abdala heeft problemen om de bal te vangen. Abdala met een sublieme pass. Rama probeert de bal aan de voet te houden. Epstein rent richting de bal. Epstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rama passt de bal zonder na te denken. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mautone de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kollega met een sublieme pass. Rama heeft problemen om de bal te vangen. Rama passt de bal in één keer door. Carrara rent richting de bal. Carrara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Fontes geeft een hoge lob. Inworp. Rama met de inworp. Kollega geeft de bal voor. Covelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rama geeft een lange en hoge pass. Carrara probeert de bal met de borst te controleren. Carrara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 22%, zapeitor 78%.
c.s.e.chalar - zapeitor 2:0

48e minuut.
De Lima is nu in balbezit. De Lima passt de bal in één keer door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria rent richting de bal. Telleria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 2:1

51e minuut.
Echague rent richting de bal. Echague geeft een lange en hoge pass. Rama is nu in balbezit. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara draait met de bal, schiet en ... Covelo bokst de bal weg.

53e minuut.
Parrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Echague is nu in balbezit. Telleria onderschept slim de pass. Telleria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
c.s.e.chalar - zapeitor 2:2

57e minuut.
Epstein rent richting de bal. Mautone is nu in balbezit. Carrara onderschept slim de pass. Carrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - zapeitor 3:2

64e minuut.
Chiera probeert naar een medespeler te passen. De Lima rent richting de bal. Benquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega passt de bal zonder na te denken. Rama is nu in balbezit. Rama geeft de bal voor. Carrara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Echague geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parrillo met de inworp. Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotelo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Telleria is nu in balbezit. Echague bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria onderschept slim de pass. Telleria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Lima kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés onderschept slim de pass. Garcés draait met de bal, schiet en ... De Simoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 58%, zapeitor 42%.
c.s.e.chalar - zapeitor 3:2