Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: FDGB-Cup
  • Stadion: Ginger Nuts Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2541
Ginger Nuts Einheit Pankow
fourth Tactiek hn5-3-2BAY
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
45.8 gemiddelde waardering 59.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Dahlmann probeert naar een medespeler te passen. Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker geeft de bal voor. Langendorf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Joder geeft een lange en hoge pass. Langendorf kopt de bal weg. Jancker rent richting de bal. Jancker geeft de bal voor. Langendorf springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Langendorf haalt uit met een fantastische trap. Dahlmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inczewski is nu in balbezit. Jancker onderschept slim de pass. Jancker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dahlmann rent richting de bal. Dahlmann passt de bal zonder na te denken. Langendorf is nu in balbezit. Langendorf draait met de bal, schiet en ... Coyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - Einheit Pankow 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 66%, Einheit Pankow 34%.
Ginger Nuts - Einheit Pankow 0:1

54e minuut.
Daar is Baues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delle Fraine is nu in balbezit. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan schiet op doel. Althof maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ginger Nuts - Einheit Pankow 1:1

64e minuut.
Chardalias speelt de bal door. Langendorf rent richting de bal. Inczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inczewski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Langendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burns. Langendorf raakt geblesseerd tijdens het duel. Hornáček met een snel genomen vrije trap. Jancker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancker geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - Einheit Pankow 1:2

85e minuut.
Sekulovski kopt de bal weg. Simunic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jancker. Jancker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 50%, Einheit Pankow 50%.
Ginger Nuts - Einheit Pankow 1:2