Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull LatinGol
4def Tactiek FTrTw-v1.0 Back
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
27.5 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Lantigua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 1:0

8e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang onderschept slim de pass. Chang haalt uit met een fantastische trap. Cepeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull - LatinGol 1:1

11e minuut.
Chaviano geeft een lange en hoge pass. Lantigua probeert de bal aan de voet te houden. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Lantigua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 2:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lantigua is nu in balbezit. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rojas de bal onder controle te krijgen. Cepeda bokst de bal weg.

27e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holton met de inworp. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Chang onderschept slim de pass. Chang met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Balmaseda is nu in balbezit. Balmaseda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 55%, LatinGol 45%.
Red Bull - LatinGol 2:1

47e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Chaviano is nu in balbezit. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaviano rent richting de bal. Tascón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tascón krijgt een gele kaart. Chaviano raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaviano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 3:1

55e minuut.
Ochoa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolski. Ochoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochoa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Balmaseda is nu in balbezit. Balmaseda geeft een lange en hoge pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Lantigua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 4:1

63e minuut.
Chaviano rent richting de bal. Reljić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaviano raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 5:1

83e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 6:1

86e minuut.
Balmaseda geeft een lange en hoge pass. Fonseca kopt de bal weg. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Lantigua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - LatinGol 7:1

89e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chang stond buitenspel. Nieto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Lantigua bokst de bal weg. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 42%, LatinGol 58%.
Red Bull - LatinGol 7:1