Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Ceska_Republika
def1 Tactiek 424
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 47.1
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pilszak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez met een snelle inworp. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Nodarse verovert de bal door een tackle van achteren. Nodarse speelt de bal door. Francq is nu in balbezit. Francq draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Těšil probeert de bal aan de voet te houden. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Ceska_Republika 1:0

7e minuut.
Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak onderschept slim de pass. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Quang Thắng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Ceska_Republika 2:0

14e minuut.
Francq rent richting de bal. Carregueiro rent richting de bal. Carregueiro passt de bal in één keer door. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel. Quang Thắng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez geeft een hoge lob. Obrębalski probeert de bal met de borst te controleren. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Cepero de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Igelmeier geeft de bal voor. Francq is nu in balbezit. Francq haalt uit met een fantastische trap. Quang Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal met de wreef. Sosa met een sublieme pass. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Francq is nu in balbezit. Francq haalt uit met een fantastische trap. Quang Thắng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Těšil de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Ceska_Republika 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 20%, Ceska_Republika 80%.
Red Bull - Ceska_Republika 3:0

46e minuut.
Daar is Cepero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar passt de bal in één keer door. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Uzal is nu in balbezit. Deegan onderschept slim de pass. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Těšil geeft een lange en hoge pass. Igelmeier geeft een lange en hoge pass. Pilszak kan de bal niet met de borst controleren. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Francq geeft een lange en hoge pass. Quang Thắng met een sublieme pass. Deegan kopt de bal weg. Francq rent richting de bal. Francq geeft een hoge lob. Quang Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Nodarse rent richting de bal. Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Demurtas passt de bal zonder na te denken. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Quang Thắng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Ceska_Republika 4:0

64e minuut.
Igelmeier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obrębalski de bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Quang Thắng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Ceska_Republika 5:0

66e minuut.
Demurtas controleert de bal met de borst. Nodarse is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deegan. Deegan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Chávez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal met de wreef. Francq rent richting de bal. Francq schiet op doel. Quang Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Pilszak rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obrębalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Těšil is nu in balbezit. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Francq schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chávez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aparicio komt het veld opgelopen. Fonseca komt het veld opgelopen. Aparicio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fonseca krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Těšil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Thắng bokst de bal weg.

86e minuut.
Correa passt de bal zonder na te denken. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal zonder na te denken. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel. Quang Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Doeltrap. Quang Thắng met een harde bal richting middenveld. Sosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Francq de bal. Francq schiet op doel. Quang Thắng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 17%, Ceska_Republika 83%.
Red Bull - Ceska_Republika 5:0