Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Kickers Höudi
OFF-TOT Tactiek Classic Modern W
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 10
52.9 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Mitreski kopt de bal weg. Stuber is nu in balbezit. Laportosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Laportosa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Laportosa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Toomingas passt de bal in één keer door. Eiger is nu in balbezit. Stuber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stuber krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rodríguez Cabo is nu in balbezit. Morrison probeert de bal met de borst te controleren. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 0:1

19e minuut.
Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Von Siebenthal de bal. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Curdy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. bin Ashaari komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Eiger geeft een lange en hoge pass. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 47%, Kickers Höudi 53%.
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 0:2

47e minuut.
Lauterburg met een sublieme pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomingas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Von Gunten de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ashaari met een sublieme pass. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 0:3

56e minuut.
Elias passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Cabo met een sublieme pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 0:4

59e minuut.
Curdy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pijoan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Casalini is nu in balbezit. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lauterburg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toomingas kopt de bal weg. Pijoan probeert de bal aan de voet te houden. Eiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Pijoan de bal onder controle te krijgen. Pavlovic is nu in balbezit. Pavlovic geeft een hoge lob. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal schiet op doel. Vanaveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Toomingas met een sublieme pass. Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Vanaveski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 31%, Kickers Höudi 69%.
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 0:4