Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gradina United Kickers Höudi
mod442 Tactiek Classic Modern W
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
39.3 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten formidable
solid Passen good
average Verdedigen very good


7e minuut.
Podbićanin is nu in balbezit. Podbićanin geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Cabo kopt de bal weg. Daar is Aufschlaeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:1

15e minuut.
Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aufschlaeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Janko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:2

20e minuut.
Vanaveski met een sublieme pass. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:3

25e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler passt de bal in één keer door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:4

42e minuut.
Parra onderschept slim de pass. Parra geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 58%, Kickers Höudi 42%.
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:4

46e minuut.
Daar is Karinja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aufschlaeger de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:5

49e minuut.
Dobrin rent richting de bal. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias geeft de bal voor. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Janko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler speelt de bal door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:6

52e minuut.
Karinja passt de bal in één keer door. Pejković probeert naar een medespeler te passen. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:7

53e minuut.
Daar is Stuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuber speelt de bal door. Elias speelt de bal door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Stuber verovert de bal door een tackle van achteren. Stuber geeft de bal voor. Curdy kopt de bal weg. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Janko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:8

65e minuut.
Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler passt de bal zonder na te denken. Elias rent richting de bal. Casalini is nu in balbezit. Casalini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe geeft een hoge lob. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbićanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler verovert de bal door een tackle van achteren. Waffler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:9

70e minuut.
Dobrin heeft problemen om de bal te vangen. Hirsiger verovert de bal door een tackle van achteren. Podbićanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podbićanin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hirsiger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waffler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aufschlaeger kopt de bal weg. Daar is Hirsiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger met een sublieme pass. Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Janko bokst de bal weg. Daar is Curdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curdy passt de bal zonder na te denken. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger schiet op doel. Janko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:10

73e minuut.
Grbas rent richting de bal. Grbas geeft een lange en hoge pass. Curdy rent richting de bal. Curdy passt de bal zonder na te denken. Hirsiger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:11

85e minuut.
Prešnjak neemt vlug de vrije trap. Parra kopt de bal weg. Prešnjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 69%, Kickers Höudi 31%.
F.C. Gradina United - Kickers Höudi 0:11