Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi F.C. Gradina United
Classic Modern W Tactiek mod442
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Casalini geeft een lange en hoge pass. Curdy speelt de bal door. Klungelig pakt Schwalbe de bal. Grbas rent richting de bal. Grbas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç passt de bal zonder na te denken. Avramović rent richting de bal. Avramović draait met de bal, schiet en ... Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Camilo geeft de bal voor. Topić kopt de bal weg. Elias rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Aufschlaeger rent richting de bal. Camilo is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Kátay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:0

14e minuut.
Waffler rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović draait met de bal, schiet en ... Vanaveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avramović is nu in balbezit. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:1

16e minuut.
Grbas verovert de bal door een tackle van achteren. Stuber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grbas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avramović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:2

19e minuut.
Mandeganja passt de bal zonder na te denken. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç passt de bal met de wreef. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel. Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojas met de inworp. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:3

38e minuut.
Grbas is nu in balbezit. Podbićanin geeft een hoge lob. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Hirsiger is nu in balbezit. Rojas maakt een afschuwelijke overtreding. Hirsiger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waffler met een snel genomen vrije trap. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Casalini geeft een lange en hoge pass. Curdy rent richting de bal. Curdy passt de bal zonder na te denken. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Kátay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 72%, F.C. Gradina United 28%.
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:3

46e minuut.
Hubchev met een sublieme pass. Podbićanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwalbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwalbe krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Podbićanin raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalglish zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elias kopt de bal weg. Topić met een sublieme pass. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Avramović onderschept slim de pass. Aylanç is nu in balbezit. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:4

55e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylanç passt de bal zonder na te denken. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Avramović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Avramović de bal. Avramović passt de bal met de wreef. Grbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbas haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski bokst de bal weg.

61e minuut.
Avramović kopt de bal weg. Daar is Stuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuber geeft de bal voor. Mandeganja kopt de bal weg. Avramović is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber is nu in balbezit. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:5

72e minuut.
Podbićanin geeft een lange en hoge pass. Stuber probeert de bal aan de voet te houden. Avramović rent richting de bal. Avramović haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:6

74e minuut.
Rodríguez Cabo geeft de bal voor. Curdy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aylanç de bal onder controle te krijgen. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stuber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bärlocher komt het veld opgelopen. Casalini met een snelle inworp. Topić rent richting de bal. Topić passt de bal in één keer door. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović draait met de bal, schiet en ... Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Avramović rent richting de bal. Elias rent richting de bal. Avramović verovert de bal door een tackle van achteren. Avramović schiet op doel. Vanaveski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:7

86e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Casalini passt de bal met de wreef. Elias heeft problemen om de bal te vangen. Rojas onderschept slim de pass. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Vanaveski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parra met een snel genomen vrije trap. Topić kopt de bal weg. Klungelig pakt Elias de bal. Avramović is nu in balbezit. Avramović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 73%, F.C. Gradina United 27%.
Kickers Höudi - F.C. Gradina United 1:7