Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Legionarios de MTY
OFF-TOT Tactiek Legion Def
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.1 gemiddelde waardering 37.4
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Acosta trapt de bal weg. Saavedra is nu in balbezit. Met opzet legt Mitreski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mitreski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Lauterburg onderschept slim de pass. Lauterburg met een sublieme pass. Petković rent richting de bal. Von Gunten verovert de bal door een tackle van achteren. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schjødt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Pavlovic onderschept slim de pass. Pavlovic probeert naar een medespeler te passen. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg.

8e minuut.
Weichselgartner rent richting de bal. Weichselgartner geeft een hoge lob. Bürgi geeft een hoge lob. Von Siebenthal krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Legionarios de MTY 1:0

14e minuut.
Truşcă speelt de bal door. Geissbühler rent richting de bal. Geissbühler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weichselgartner de bal. Von Gunten rent richting de bal. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Saavedra passt de bal in één keer door. Pavlovic geeft de bal voor. Klungelig pakt Villa de bal. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Petković rent richting de bal. Laportosa onderschept slim de pass. Laportosa passt de bal met de wreef. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pavlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic geeft een lange en hoge pass. Schjødt rent richting de bal. Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Laportosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Truşcă geeft een hoge lob. Moreira kopt de bal weg. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ... Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Von Siebenthal de bal. Petković onderschept slim de pass. Laportosa onderschept slim de pass. Laportosa schiet op doel. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Legionarios de MTY 2:0

32e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Moreira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlovic. Pavlovic krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Bürgi speelt de bal door. Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bürgi probeert naar een medespeler te passen. Geissbühler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schjødt de bal. Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Acosta bokst de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa geeft een lange en hoge pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 34%, Legionarios de MTY 66%.
CHROBRY_1946 - Legionarios de MTY 2:0

48e minuut.
Geissbühler geeft de bal voor. Lauterburg speelt de bal door. Klungelig pakt Weichselgartner de bal. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten geeft een lange en hoge pass. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Truşcă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moreira de bal. Moreira passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Pavlovic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bürgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi geeft een hoge lob. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petković rent richting de bal. Petković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lauterburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauterburg geeft een lange en hoge pass. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Legionarios de MTY 3:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Moreira de bal onder controle te krijgen. Villa kopt de bal weg. Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geissbühler is nu in balbezit. Geissbühler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Legionarios de MTY 4:0

90e minuut.
Geissbühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Geissbühler passt de bal zonder na te denken. Eiger geeft een hoge lob. Von Siebenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 32%, Legionarios de MTY 68%.
CHROBRY_1946 - Legionarios de MTY 4:0