Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 F.C. Gradina United
OFF-TOT Tactiek mod442
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen average


11e minuut.
Pavlovic geeft een lange en hoge pass. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa geeft een hoge lob. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 1:0

15e minuut.
Mandeganja verovert de bal door een tackle van achteren. Mandeganja passt de bal met de wreef. Podbićanin is nu in balbezit. Podbićanin geeft een hoge lob. Fric springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podbićanin geeft de bal voor. Dobrin springt en kopt de bal. Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 1:1

17e minuut.
Mandeganja probeert naar een medespeler te passen. Lauterburg is nu in balbezit. Lauterburg speelt de bal door. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel. Janko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pejković trapt de bal weg. Möckli kopt de bal weg. Von Gunten heeft problemen om de bal te vangen. Von Gunten geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pejković trapt de bal weg. Mandeganja kopt de bal weg. Pavlovic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laportosa de bal. Laportosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 2:1

24e minuut.
Lauterburg rent richting de bal. Lauterburg geeft de bal voor. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Möckli is nu in balbezit. Möckli geeft een hoge lob. Von Siebenthal kopt de bal weg. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Janko bokst de bal weg.

30e minuut.
Bürgi geeft een lange en hoge pass. Lauterburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Dobrin springt en kopt de bal. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fili speelt de bal door. Von Siebenthal kan de bal niet met de borst controleren. Laportosa rent richting de bal. Laportosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 3:1

34e minuut.
Mitreski onderschept slim de pass. Mitreski geeft een hoge lob. Prešnjak heeft problemen om de bal te vangen. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 46%, F.C. Gradina United 54%.
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 3:1

53e minuut.
Bürgi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabovac met een snelle inworp. Fric is nu in balbezit. Fric draait met de bal, schiet en ... Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Laportosa rent richting de bal. Laportosa speelt de bal door. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pejković de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Von Siebenthal rent richting de bal. Pejković onderschept slim de pass. Pejković geeft een hoge lob. Fric is nu in balbezit. Fric schiet op doel. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Möckli is nu in balbezit. Möckli met een sublieme pass. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 4:1

80e minuut.
Salvati is nu in balbezit. Salvati geeft de bal voor. Eiger is nu in balbezit. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Daar is Von Gunten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbas is nu in balbezit. Von Siebenthal verovert de bal door een tackle van achteren. Von Siebenthal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 5:1

90e minuut.
Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli passt de bal in één keer door. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten haalt uit met een fantastische trap. Janko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 51%, F.C. Gradina United 49%.
CHROBRY_1946 - F.C. Gradina United 5:1