Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathManthas Macforce
442 Tactiek Tranquilize
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.9 gemiddelde waardering 34.9
average Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán passt de bal met de wreef. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathManthas - Macforce 1:0

17e minuut.
Hicks passt de bal met de wreef. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ speelt de bal door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathManthas 40%, Macforce 60%.
DeathManthas - Macforce 1:0

48e minuut.
Hicks rent richting de bal. Hicks passt de bal in één keer door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mihuţ de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Miclea geeft een lange en hoge pass. Hicks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Trujillo krijgt een gele kaart. Capota probeert naar een medespeler te passen. Dueñas rent richting de bal. Miclea begaat een overtreding. Miclea krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Zátrok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuńdzia met de inworp. Villate is nu in balbezit. Villate geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Siwek kopt de bal weg. Bula geeft een lange en hoge pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Tomoşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DeathManthas - Macforce 1:1

58e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. Kuliš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Dueñas rent richting de bal. Zátrok begaat een overtreding. Zátrok krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Morán onderschept slim de pass. Morán probeert naar een medespeler te passen. Iglesias probeert de bal aan de voet te houden. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel. Capota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathManthas - Macforce 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathManthas 34%, Macforce 66%.
DeathManthas - Macforce 2:1