Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 01:29
  • Competitiewedstrijd: liga sub
  • Stadion: La Oficina
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5883
La Banda Del Sur gamboa fc
re contra niña Tactiek 2a
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


19e minuut.
Ballesteros passt de bal met de wreef. Tortillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez. Gómez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bisbal rent richting de bal. Bisbal geeft een hoge lob. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo schiet op doel. De bal raakt de paal. De Contis bokst de bal weg.

35e minuut.
Hoeneß passt de bal zonder na te denken. Tortillo rent richting de bal. Tortillo geeft de bal voor. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ohliger probeert naar een medespeler te passen. Tortillo is nu in balbezit. Ángel begaat een overtreding. Tortillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 60%, gamboa fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Del Sur - gamboa fc 0:0

53e minuut.
De Contis trapt de bal weg. Ohliger kopt de bal weg. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... De Contis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Buendía rent richting de bal. Buendía passt de bal in één keer door. Ángel rent richting de bal. Tortillo onderschept slim de pass. Tortillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hoeneß onderschept slim de pass. Hoeneß passt de bal zonder na te denken. Ohliger met een sublieme pass. Daar is Tortillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Tortillo passt de bal met de wreef. Hoeneß bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeneß passt de bal in één keer door. Tortillo rent richting de bal. Tortillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Ohliger met een snelle inworp. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros geeft een hoge lob. Tortillo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal met de wreef. Bisbal met een sublieme pass. Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mejía Vélez onderschept slim de pass. Mejía Vélez speelt de bal door. Oskierko rent richting de bal. Oskierko draait met de bal, schiet en ... Barat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ángel onderschept slim de pass. Ángel met een sublieme pass. Mezaroş met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Ballesteros de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo schiet op doel. De Contis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Del Sur 65%, gamboa fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Del Sur - gamboa fc 0:0