Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov 1FC Batelov
-) Tactiek pp
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Sánchez Caballero passt de bal met de wreef. Šomek kan de bal niet met de borst controleren. Šomek geeft een lange en hoge pass. Rybář is nu in balbezit. Rybář haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tryggvason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Tutti probeert naar een medespeler te passen. Balko rent richting de bal. Jura probeert naar een medespeler te passen. Rybář is nu in balbezit. Rybář schiet op doel. Tryggvason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Jura probeert naar een medespeler te passen. Šomek rent richting de bal. Šomek speelt de bal door. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jura verovert de bal door een tackle van achteren. Jura passt de bal met de wreef. Rybář rent richting de bal. Rybář haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:1

20e minuut.
Šomek rent richting de bal. Šomek speelt de bal door. Rybář is nu in balbezit. Rybář draait met de bal, schiet en ... Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:2

22e minuut.
Šomek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rybář de bal. Rybář haalt uit met een fantastische trap. Tutti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:3

25e minuut.
Diezma rent richting de bal. Diezma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šomek met de inworp. Jura geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Jura geeft een lange en hoge pass. Tutti met een sublieme pass. Lebel probeert de bal aan de voet te houden. Orlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason bokst de bal weg.

31e minuut.
Jura is nu in balbezit. Diezma onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybář. Rybář krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sedlčanský rent richting de bal. Sedlčanský probeert naar een medespeler te passen. Šomek speelt de bal door. Rybář rent richting de bal. Rybář haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Třicátník geeft de bal voor. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář passt de bal met de wreef. Orlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lebel rent richting de bal. Lebel geeft een lange en hoge pass. Sánchez Caballero probeert naar een medespeler te passen. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rybář is nu in balbezit. Tutti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tutti krijgt een gele kaart. Rybář raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybář kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:4

43e minuut.
Orlík passt de bal met de wreef. Třicátník kan de bal niet met de borst controleren. Třicátník speelt de bal door. Rybář is nu in balbezit. Rybář draait met de bal, schiet en ... Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Havlík is nu in balbezit. Andrlík verovert de bal door een tackle van achteren. Andrlík geeft een hoge lob. Rybář krijgt zijn hoofd ertegen. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:5

45e minuut.
Radzinsky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 74%, 1FC Batelov 26%.
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:5

52e minuut.
Šomek geeft de bal voor. Lebel heeft problemen om de bal te vangen. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlík rent richting de bal. Orlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:6

59e minuut.
Klungelig pakt Tutti de bal. Orlík rent richting de bal. Tutti onderschept slim de pass. Radzinsky onderschept slim de pass. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Tryggvason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Müürsepp komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šomek zal de hoekschop nemen. Radzinsky heeft problemen om de bal te vangen. Radzinsky schiet op doel. Müürsepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Bəşirli met een sublieme pass. Sedlčanský geeft een hoge lob. Radzinsky kopt de bal weg. Radzinsky kan de bal niet met de borst controleren. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Müürsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel passt de bal met de wreef. Šomek geeft de bal voor. Radzinsky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Třicátník rent richting de bal. Třicátník geeft een lange en hoge pass. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:7

74e minuut.
Tutti rent richting de bal. Tutti geeft een hoge lob. Balko probeert de bal met de borst te controleren. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Müürsepp speelt de bal door. Šomek kopt de bal weg. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:8

80e minuut.
Marcão rent richting de bal. Marcão passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Myszkowski de bal. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Lebel geeft een lange en hoge pass. Třicátník is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havlík. Třicátník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sedlčanský met een snel genomen vrije trap. Müürsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Müürsepp met een sublieme pass. Jura kopt de bal weg. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky schiet op doel. Müürsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:9

90e minuut.
Tutti met een sublieme pass. Orlík met een sublieme pass. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 83%, 1FC Batelov 17%.
FK MIKY Batelov - 1FC Batelov 0:9