Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona.FC FK MIKY Batelov
smrt Tactiek -)
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 43.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Barrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcão is nu in balbezit. Kobosil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobosil krijgt een gele kaart. Marcão raakt geblesseerd tijdens het duel. Újezdecký legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tutti rent richting de bal. Saudek onderschept slim de pass. Dlabaja is nu in balbezit. Dlabaja schiet op doel. Tryggvason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 1:0

12e minuut.
Zagalo met de inworp. Roa rent richting de bal. Myszkowski begaat een overtreding. Myszkowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Duffek speelt de bal door. Dlabaja kopt de bal weg. Daar is Tutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Losna de bal. Losna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Roa geeft een lange en hoge pass. Marinkov rent richting de bal. Marinkov passt de bal zonder na te denken. Daar is Losna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Saudek speelt de bal door. Losna rent richting de bal. Losna heeft problemen om de bal te vangen. Losna schiet op doel. Tryggvason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tutti geeft een lange en hoge pass. Felčan rent richting de bal. Felčan geeft een lange en hoge pass. Saudek is nu in balbezit. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Roa met een sublieme pass. Osila bereikt de bal nog maar net als eerste. Osila geeft een hoge lob. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabaja heeft problemen om de bal te vangen. Dlabaja schiet op doel. Tryggvason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 30%, FK MIKY Batelov 70%.
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 1:0

46e minuut.
Myszkowski is nu in balbezit. Saudek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcão. Marcão krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kobosil rent richting de bal. Kobosil passt de bal met de wreef. Dlabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel. Tryggvason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kobosil kopt de bal weg. Tryggvason probeert naar een medespeler te passen. Kobosil geeft een hoge lob. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Müürsepp komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Osila geeft een hoge lob. Losna kopt de bal weg. Saudek rent richting de bal. Saudek schiet op doel. Müürsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 2:0

69e minuut.
Daar is Myszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobosil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobosil geeft de bal voor. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kobosil passt de bal met de wreef. Marinkov rent richting de bal. Marinkov probeert naar een medespeler te passen. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Müürsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kobosil geeft een hoge lob. Tutti rent richting de bal. Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna draait met de bal, schiet en ... Müürsepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Myszkowski de bal. Kobosil speelt de bal door. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Müürsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Osila probeert naar een medespeler te passen. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 3:0

75e minuut.
Roa geeft de bal voor. Tutti kan de bal niet met de borst controleren. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 4:0

81e minuut.
Kobosil passt de bal met de wreef. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal met de wreef. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Marinkov geeft een lange en hoge pass. Roa heeft problemen om de bal te vangen. Roa passt de bal in één keer door. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 32%, FK MIKY Batelov 68%.
Barcelona.FC - FK MIKY Batelov 5:0