Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy Huricane
by Antos Tactiek xyz
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten excellent
good Passen good
weak Verdedigen excellent


10e minuut.
Bossaert geeft de bal voor. Usin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norton. Usin raakt geblesseerd tijdens het duel. Riffo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Riffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo probeert naar een medespeler te passen. Dróżdż is nu in balbezit. Daar is Usin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vercollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton passt de bal in één keer door. Daar is Bossaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Huricane 0:1

22e minuut.
Vieira geeft een lange en hoge pass. Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Salter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dróżdż raakt geblesseerd tijdens het duel. Dróżdż legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vercollone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

23e minuut.
Krupiński met een sublieme pass. Riffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Koch is nu in balbezit. Maliňák geeft een hoge lob. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Vercollone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Califf met de inworp. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher speelt de bal door. Koch probeert de bal met de borst te controleren. Koch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dróżdż speelt de bal door. Usin is nu in balbezit. Layfield rent richting de bal. Usin onderschept slim de pass. Usin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een hoge lob. Dróżdż kopt de bal weg. Usin is nu in balbezit. Usin draait met de bal, schiet en ... Vercollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bossaert neemt de hoekschop. Usin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Huricane 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 58%, Huricane 42%.
Boscy Footbolowcy - Huricane 0:2

48e minuut.
Ciuchină verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină geeft een lange en hoge pass. Dróżdż springt en kopt de bal. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kraśkiewicz met een sublieme pass. Dróżdż controleert de bal met de borst. Vieira met een sublieme pass. Usin is nu in balbezit. Usin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Norton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Huricane 0:3

59e minuut.
Salter met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal in één keer door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fisher onderschept slim de pass. Fisher geeft een hoge lob. Califf rent richting de bal. Califf draait met de bal, schiet en ... Kraśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Krupiński heeft problemen om de bal te vangen. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Huricane 1:3

70e minuut.
Dróżdż speelt de bal door. Riffo is nu in balbezit. Riffo geeft een hoge lob. Ciuchină is nu in balbezit. Bossaert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Norton speelt de bal door. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher speelt de bal door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Califf rent richting de bal. Califf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - Huricane 2:3

78e minuut.
Gidel is nu in balbezit. Gidel geeft een hoge lob. Karolek kopt de bal weg. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 56%, Huricane 44%.
Boscy Footbolowcy - Huricane 2:3