Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Górnik Konin CF
5-3-2_hold Tactiek gus
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen average


9e minuut.
Altoviti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łęczycki de bal. Bitlis is nu in balbezit. Bitlis schiet op doel. Di Prinzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:0

12e minuut.
Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu passt de bal met de wreef. Késmárky rent richting de bal. Késmárky geeft de bal voor. Altoviti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oferma passt de bal in één keer door. Bitlis rent richting de bal. Bitlis passt de bal zonder na te denken. Altoviti is nu in balbezit. Altoviti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Prinzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Napieralski passt de bal in één keer door. Silverhawk heeft problemen om de bal te vangen. Silverhawk met een sublieme pass. Allemant rent richting de bal. Allemant schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:1

18e minuut.
Pacan kopt de bal weg. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal in één keer door. Allemant is nu in balbezit. Allemant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Oferma met een snelle inworp. Silverhawk is nu in balbezit. Silverhawk speelt de bal door. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:2

23e minuut.
Allemant passt de bal met de wreef. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk passt de bal in één keer door. Allemant rent richting de bal. Allemant schiet op doel. Berthelot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Allemant met een sublieme pass. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk passt de bal in één keer door. Mętel is nu in balbezit. Mętel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Késmárky probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusoiu zal de hoekschop nemen. Łęczycki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 38%, Górnik Konin CF 62%.
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:2

58e minuut.
Skorża is nu in balbezit. Skorża speelt de bal door. Montesinos is nu in balbezit. Altoviti verovert de bal door een tackle van achteren. Altoviti schiet op doel. Di Prinzio bokst de bal weg.

59e minuut.
Silverhawk is nu in balbezit. Silverhawk geeft de bal voor. Zakos probeert de bal met de borst te controleren. Mętel rent richting de bal. Mętel haalt uit met een fantastische trap. Berthelot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allemant is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:3

65e minuut.
Walls heeft problemen om de bal te vangen. Skorża is nu in balbezit. Altoviti verovert de bal door een tackle van achteren. Altoviti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Stefaniuk komt het veld opgelopen. Dybula komt het veld opgelopen. Sapela komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Mętel speelt de bal door. Daar is Silverhawk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silverhawk geeft de bal voor. Allemant krijgt zijn hoofd ertegen. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 30%, Górnik Konin CF 70%.
Gdyńska Arka - Górnik Konin CF 1:4