Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF Huricane
gus Tactiek xyz
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.1 gemiddelde waardering 51.2
very good Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


2e minuut.
Krupiński passt de bal met de wreef. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin is nu in balbezit. Usin schiet op doel. Di Prinzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Vieira passt de bal met de wreef. Bossaert rent richting de bal. Bossaert geeft een lange en hoge pass. Usin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Skorża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio bokst de bal weg.

13e minuut.
Fernández Mantin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossaert kan de bal niet met de borst controleren. Bossaert probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Usin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorża rent richting de bal. Usin verovert de bal door een tackle van achteren. Usin schiet op doel. Di Prinzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Huricane 0:1

28e minuut.
Walls kopt de bal weg. Bossaert is nu in balbezit. Bossaert geeft een lange en hoge pass. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Napieralski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riffo met een snelle inworp. Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vieira geeft een lange en hoge pass. Ciuchină rent richting de bal. Walls legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walls krijgt een gele kaart. Ciuchină is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Usin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Huricane 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 64%, Huricane 36%.
Górnik Konin CF - Huricane 0:2

49e minuut.
Walls geeft een lange en hoge pass. Riffo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buchla geeft een hoge lob. Usin is nu in balbezit. Usin draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio bokst de bal weg.

54e minuut.
Karolek rent richting de bal. Karolek geeft een hoge lob. Dróżdż kopt de bal weg. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Napieralski met een sublieme pass. Allemant rent richting de bal. Allemant draait met de bal, schiet en ... Kraśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Huricane 1:2

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kraśkiewicz niet meer kan verder spelen. Nafziger komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Riffo is nu in balbezit. Riffo geeft de bal voor. Mętel kopt de bal weg. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Nafziger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Napieralski passt de bal met de wreef. Silverhawk rent richting de bal. Silverhawk probeert naar een medespeler te passen. Allemant rent richting de bal. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Nafziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Karolek probeert naar een medespeler te passen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een lange en hoge pass. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio bokst de bal weg. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Huricane 1:3

82e minuut.
Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ciuchină de bal. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Huricane 1:4

87e minuut.
Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek onderschept slim de pass. Karolek speelt de bal door. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină passt de bal met de wreef. Di Prinzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 59%, Huricane 41%.
Górnik Konin CF - Huricane 1:4