Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huricane KKS Łomianki
xyz Tactiek 2023 ulepszona
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.5 gemiddelde waardering 40
solid Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen good


10e minuut.
Riffo probeert naar een medespeler te passen. Usin rent richting de bal. Usin passt de bal met de wreef. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krupiński geeft de bal voor. Pieńkosz rent richting de bal. Włodarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włodarski krijgt een gele kaart. Pieńkosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vieira wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vieira. Klekowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klekowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rolón heeft problemen om de bal te vangen. Rolón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Włodarski rent richting de bal. Dróżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Dróżdż geeft een lange en hoge pass. Usin rent richting de bal. Usin haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Riffo rent richting de bal. Gložinić onderschept slim de pass. Krupiński onderschept slim de pass. Krupiński geeft een lange en hoge pass. Pieńkosz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira onderschept slim de pass. Włodarski verovert de bal door een tackle van achteren. Usin onderschept slim de pass. Usin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Riffo met een sublieme pass. Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu met een sublieme pass. Rolón is nu in balbezit. Rolón schiet op doel. Kraśkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KKS Łomianki 0:1

31e minuut.
Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira onderschept slim de pass. Vieira passt de bal met de wreef. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghislieri speelt de bal door. Vieira kopt de bal weg. Klungelig pakt Czarnotta de bal. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bossaert speelt de bal door. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż geeft de bal voor. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz draait met de bal, schiet en ... Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Usin is nu in balbezit. Usin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gložinić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riffo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usin rent richting de bal. Usin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Sanamyan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Anuszewski rent richting de bal. Krupiński geeft een lange en hoge pass. Usin is nu in balbezit. Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 38%, KKS Łomianki 62%.
Huricane - KKS Łomianki 0:1

61e minuut.
Krupiński kopt de bal weg. Vieira is nu in balbezit. Vieira passt de bal zonder na te denken. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ghislieri bokst de bal weg.

63e minuut.
Ariaza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bossaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossaert geeft een hoge lob. Usin is nu in balbezit. Usin draait met de bal, schiet en ... Ghislieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Usin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huricane - KKS Łomianki 1:1

74e minuut.
Bossaert geeft een lange en hoge pass. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż draait met de bal, schiet en ... Beblavý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KKS Łomianki 2:1

75e minuut.
Anuszewski rent richting de bal. Anuszewski passt de bal in één keer door. Dróżdż speelt de bal door. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bossaert geeft een lange en hoge pass. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin rent richting de bal. Usin draait met de bal, schiet en ... Ghislieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - KKS Łomianki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 36%, KKS Łomianki 64%.
Huricane - KKS Łomianki 3:1