Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF (L)
gus Tactiek 4-2-2-2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen average


21e minuut.
Klungelig pakt Selvik de bal. Turczyniak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapan. Turczyniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Turczyniak kan niet meer verder spelen. Hakyemez komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Napieralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk met een sublieme pass. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez haalt uit met een fantastische trap. Angeleri bokst de bal weg.

25e minuut.
Buitenspel voor Hakyemez. Goede buitenspelval van de verdediging. Umić neemt vlug de vrije trap. Daar is Montesinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavon is nu in balbezit. Pavon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Umić passt de bal met de wreef. Daar is Belicov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belicov probeert naar een medespeler te passen. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belicov verovert de bal door een tackle van achteren. Belicov probeert naar een medespeler te passen. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gołuch passt de bal met de wreef. Belicov rent richting de bal. Belicov passt de bal met de wreef. Bugajski rent richting de bal. Bugajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fernández Mantin rent richting de bal. Belicov verovert de bal door een tackle van achteren. Belicov passt de bal zonder na te denken. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Montesinos geeft de bal voor. Kukucz kopt de bal weg. Pacan rent richting de bal. Bugajski onderschept slim de pass. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 70%, (L) 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Konin CF - (L) 0:0

46e minuut.
Mert rent richting de bal. Mert geeft een hoge lob. Belicov kopt de bal weg. Pavon is nu in balbezit. Pavon draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk onderschept slim de pass. Silverhawk probeert naar een medespeler te passen. Hakyemez rent richting de bal. Hakyemez haalt uit met een fantastische trap. Angeleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Selvik heeft problemen om de bal te vangen. Umić geeft een hoge lob. Belicov heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Di Prinzio probeert wanhopig de bal te grijpen. Di Prinzio met een sublieme pass. Silverhawk is nu in balbezit. Silverhawk geeft een lange en hoge pass. Mętel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - (L) 1:0

58e minuut.
Mert met een sublieme pass. Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mert heeft problemen om de bal te vangen. Mert haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Konin CF - (L) 1:1

64e minuut.
Buitenspel voor Silverhawk. Goede buitenspelval van de verdediging. Rapan neemt vlug de vrije trap. Pavon kopt de bal weg. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buchla rent richting de bal. Pavon onderschept slim de pass. Pavon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - (L) 1:2

71e minuut.
Fernández Mantin rent richting de bal. Fernández Mantin geeft een hoge lob. Silverhawk kopt de bal weg. Hakyemez is nu in balbezit. Hakyemez schiet op doel. Angeleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mętel is nu in balbezit. Mętel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Konin CF - (L) 2:2

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Silverhawk stond buitenspel. Rapan neemt vlug de vrije trap. Pacan heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski onderschept slim de pass. Bugajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Belicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belicov passt de bal in één keer door. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - (L) 2:3

87e minuut.
Bugajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belicov geeft een lange en hoge pass. Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 60%, (L) 40%.
Górnik Konin CF - (L) 2:3