Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Nowa-Huta Gdyńska Arka
lol 5def Tactiek 5-3-2_hold
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.5 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten good
average Passen good
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Dubiński probeert naar een medespeler te passen. Läderach rent richting de bal. Késmárky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Késmárky krijgt een gele kaart. Läderach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benesperi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matošić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Palácio is nu in balbezit. Palácio geeft een lange en hoge pass. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray verovert de bal door een tackle van achteren. Leray haalt uit met een fantastische trap. Berthelot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Altoviti is nu in balbezit. Papakaliatis begaat een overtreding. Altoviti raakt geblesseerd tijdens het duel. Oferma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Palácio de bal. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 0:1

22e minuut.
Bitlis verovert de bal door een tackle van achteren. Bitlis passt de bal met de wreef. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Romanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 0:2

29e minuut.
Rabijewski kopt de bal weg. Daar is Késmárky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matošić rent richting de bal. Matošić draait met de bal, schiet en ... Berthelot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 1:2

31e minuut.
Läderach verovert de bal door een tackle van achteren. Läderach probeert naar een medespeler te passen. Matošić rent richting de bal. Matošić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 42%, Gdyńska Arka 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 2:2

46e minuut.
Zakos probeert naar een medespeler te passen. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski geeft een lange en hoge pass. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. Romanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusoiu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Läderach passt de bal zonder na te denken. Rusoiu rent richting de bal. Daar is Rusoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusoiu geeft de bal voor. Altoviti springt en kopt de bal. Romanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papakaliatis kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 2:3

81e minuut.
Inworp. Stefaniuk komt het veld opgelopen. Dybula komt het veld opgelopen. Sapela komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Läderach speelt de bal door. Benesperi is nu in balbezit. Bitlis rent richting de bal. Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi geeft een lange en hoge pass. Sapela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Benesperi met een sublieme pass. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach met een sublieme pass. Matošić is nu in balbezit. Matošić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sapela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma geeft de bal voor. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 2:4

89e minuut.
Daar is Késmárky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi passt de bal met de wreef. Matošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić draait met de bal, schiet en ... Sapela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Läderach zal de hoekschop nemen. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 53%, Gdyńska Arka 47%.
Centrum Nowa-Huta - Gdyńska Arka 3:4