Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHILE_FC KKS Łomianki
PANCHOS Tactiek 2023 ulepszona
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 43.7
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Miraut speelt de bal door. Klungelig pakt Savaşan de bal. Savaşan passt de bal zonder na te denken. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savaşan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porwoł neemt de hoekschop. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gaugaş probeert de bal met de borst te controleren. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaugaş. Gaugaş krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Klekowski de bal. Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Burns geeft een lange en hoge pass. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Savaşan passt de bal in één keer door. Miraut rent richting de bal. Miraut passt de bal zonder na te denken. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tiscornia kopt de bal weg. Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gložinić rent richting de bal. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Ghislieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft de bal voor. Savaşan speelt de bal door. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Tiscornia met een sublieme pass. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns geeft een hoge lob. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 30%, KKS Łomianki 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHILE_FC - KKS Łomianki 0:0

55e minuut.
Rusoiu passt de bal zonder na te denken. Klekowski rent richting de bal. Klekowski geeft een hoge lob. de Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gložinić kopt de bal weg. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klekowski. Klekowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
de Luz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Porwoł maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Danielovský de bal. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kahoun neemt vlug de vrije trap. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut geeft een hoge lob. Daar is Savaşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Ghislieri bokst de bal weg.

74e minuut.
Gaugaş probeert naar een medespeler te passen. Miraut is nu in balbezit. Miraut speelt de bal door. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Danielovský kan de bal niet met de borst controleren. Savaşan is nu in balbezit. Danielovský begaat een overtreding. Danielovský krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Savaşan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiscornia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miraut is nu in balbezit. Miraut geeft de bal voor. Savaşan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - KKS Łomianki 1:0

89e minuut.
Miraut probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş onderschept slim de pass. Gaugaş schiet op doel. Savaşan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 39%, KKS Łomianki 61%.
CHILE_FC - KKS Łomianki 1:0