Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Navigli UTD (L)
4v12 altissimo Tactiek 4-2-3-1
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten poor
good Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Krečo kopt de bal weg. Canedo controleert de bal met de borst. Canedo speelt de bal door. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Krečo probeert naar een medespeler te passen. Geravini rent richting de bal. Selvik begaat een overtreding. Selvik krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Canedo probeert naar een medespeler te passen. Krečo heeft problemen om de bal te vangen. Krečo passt de bal zonder na te denken. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea schiet op doel. Angeleri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Oţelea geeft een lange en hoge pass. Krečo is nu in balbezit. Rapan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krečo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krečo neemt zijn aanloop. Angeleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Altamura geeft de bal voor. Chumpitaz kopt de bal weg. Geravini rent richting de bal. Krečo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krečo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hornnes passt de bal met de wreef. Umić met een sublieme pass. Klungelig pakt Selvik de bal. Krečo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krečo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 43%, (L) 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Navigli UTD - (L) 0:0

46e minuut.
Selvik probeert naar een medespeler te passen. Vosyka is nu in balbezit. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Angeleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - (L) 1:0

52e minuut.
Chumpitaz is nu in balbezit. Pereira met een sublieme pass. Biavaschi geeft de bal voor. Krečo probeert de bal met de borst te controleren. Krečo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Geravini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baffo met een sublieme pass. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo geeft een hoge lob. Oţelea krijgt zijn hoofd ertegen. Angeleri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sevastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krečo verovert de bal door een tackle van achteren. Krečo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Carbonini speelt de bal door. Klungelig pakt Krečo de bal. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krečo verovert de bal door een tackle van achteren. Krečo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chumpitaz passt de bal in één keer door. Geravini bereikt de bal nog maar net als eerste. Geravini geeft de bal voor. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea schiet op doel. Angeleri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Umić onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geravini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krečo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 33%, (L) 67%.
Navigli UTD - (L) 1:0