Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huricane Gdyńska Arka
xyz Tactiek 5-3-2_hold
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 41.7
outstanding Schieten adequate
formidable Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Huys passt de bal zonder na te denken. Mavioğlu rent richting de bal. Garwoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garwoła krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Berthelot speelt de bal door. Huys kopt de bal weg. Péssimo is nu in balbezit. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Berthelot trapt de bal weg. Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu met een sublieme pass. Usin rent richting de bal. Usin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavioğlu met de inworp. Huys met een sublieme pass. Mavioğlu geeft een lange en hoge pass. Péssimo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fahrenholz zal de hoekschop nemen. Usin krijgt zijn hoofd ertegen. Berthelot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 1:0

29e minuut.
Fahrenholz is nu in balbezit. Fahrenholz passt de bal zonder na te denken. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 2:0

33e minuut.
Mavioğlu geeft een hoge lob. Daar is Péssimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabijewski rent richting de bal. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie draait met de bal, schiet en ... Berthelot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Oferma speelt de bal door. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu passt de bal zonder na te denken. Altoviti rent richting de bal. Altoviti draait met de bal, schiet en ... Nafziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fahrenholz rent richting de bal. Fahrenholz passt de bal in één keer door. Dubiński rent richting de bal. Gillespie onderschept slim de pass. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 30%, Gdyńska Arka 70%.
Huricane - Gdyńska Arka 2:0

46e minuut.
Mavioğlu is nu in balbezit. Daar is Mavioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavioğlu geeft een lange en hoge pass. Gillespie rent richting de bal. Gillespie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 3:0

52e minuut.
Herulcas probeert naar een medespeler te passen. Fahrenholz is nu in balbezit. Fahrenholz passt de bal met de wreef. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Berthelot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Mavioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Garwoła de bal. Usin rent richting de bal. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 4:0

55e minuut.
Péssimo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rabijewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mavioğlu kopt de bal weg. Usin probeert de bal met de borst te controleren. Usin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Berthelot trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mavioğlu met een snelle inworp. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin schiet op doel. Berthelot bokst de bal weg. Garwoła rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mavioğlu neemt de hoekschop. Gillespie krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Oferma de bal. Fahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Mavioğlu geeft een hoge lob. Usin is nu in balbezit. Usin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu passt de bal met de wreef. Usin is nu in balbezit. Usin schiet op doel. Berthelot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 5:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavioğlu met een snelle inworp. Zakos is nu in balbezit. Usin verovert de bal door een tackle van achteren. Usin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Berthelot bokst de bal weg.

71e minuut.
Huys met een sublieme pass. Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu geeft een lange en hoge pass. Usin heeft problemen om de bal te vangen. Usin draait met de bal, schiet en ... Berthelot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Berthelot met een sublieme pass. Inworp. Mavioğlu met een snelle inworp. Usin rent richting de bal. Usin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gillespie is nu in balbezit. Gillespie heeft problemen om de bal te vangen. Gillespie passt de bal in één keer door. Péssimo rent richting de bal. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 6:0

79e minuut.
Klungelig pakt Péssimo de bal. Huys speelt de bal door. Rabijewski is nu in balbezit. Gillespie onderschept slim de pass. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Berthelot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Usin is nu in balbezit. Usin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 7:0

80e minuut.
Dybula komt het veld opgelopen. Staniszewski komt het veld opgelopen. Sapela komt het veld opgelopen. Altoviti is nu in balbezit. Usin verovert de bal door een tackle van achteren. Késmárky begaat een overtreding. Késmárky krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Huys de bal. Huys passt de bal zonder na te denken. Fahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenholz geeft een lange en hoge pass. Gillespie krijgt zijn hoofd ertegen. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Usin rent richting de bal. Usin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 8:0

83e minuut.
Doeltrap. Stefaniuk komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mavioğlu passt de bal in één keer door. Usin rent richting de bal. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo schiet op doel. Sapela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 9:0

85e minuut.
Stefaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo verovert de bal door een tackle van achteren. Usin rent richting de bal. Péssimo rent richting de bal. Péssimo draait met de bal, schiet en ... Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Péssimo rent richting de bal. Péssimo passt de bal zonder na te denken. Usin heeft problemen om de bal te vangen. Usin haalt uit met een fantastische trap. Sapela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kiepski geeft de bal voor. Péssimo kopt de bal weg. Gillespie rent richting de bal. Gillespie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 10:0

88e minuut.
Fahrenholz is nu in balbezit. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenholz verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrenholz geeft de bal voor. Usin springt en kopt de bal. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo draait met de bal, schiet en ... Sapela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - Gdyńska Arka 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 22%, Gdyńska Arka 78%.
Huricane - Gdyńska Arka 11:0