Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Chorzów Boscy Footbolowcy
*bzpca Tactiek by Antos
45% Balbezit 55%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 43.3
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Howes passt de bal zonder na te denken. Fisher speelt de bal door. Califf is nu in balbezit. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher passt de bal met de wreef. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf onderschept slim de pass. Califf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:1

18e minuut.
Teruel speelt de bal door. Gidel is nu in balbezit. Gidel passt de bal in één keer door. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel. Gavoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Layfield verovert de bal door een tackle van achteren. Layfield met een sublieme pass. Teruel met een sublieme pass. Califf is nu in balbezit. Califf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:2

23e minuut.
Daar is Teruel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teruel speelt de bal door. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Teruel rent richting de bal. Teruel passt de bal zonder na te denken. Califf is nu in balbezit. Califf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:3

26e minuut.
Gidel is nu in balbezit. Teruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teruel probeert naar een medespeler te passen. Califf rent richting de bal. Califf schiet op doel. Gavoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Salter passt de bal zonder na te denken. Califf is nu in balbezit. Califf passt de bal in één keer door. Gidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:4

40e minuut.
Califf rent richting de bal. Califf passt de bal met de wreef. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:5

41e minuut.
Fogl heeft problemen om de bal te vangen. Teruel probeert naar een medespeler te passen. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 89%, Boscy Footbolowcy 11%.
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:5

56e minuut.
Teruel is nu in balbezit. Teruel passt de bal met de wreef. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. Gavoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Rebel rent richting de bal. Rebel geeft een lange en hoge pass. Layfield kopt de bal weg. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Califf de bal. Califf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Katkūnas de bal onder controle te krijgen. Gavoto bokst de bal weg. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel verovert de bal door een tackle van achteren. Gidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:6

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teruel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layfield met een sublieme pass. Califf is nu in balbezit. Califf haalt uit met een fantastische trap. Gavoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fisher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:7

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norton met een snelle inworp. Layfield met een sublieme pass. Gidel is nu in balbezit. Gidel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Salter verovert de bal door een tackle van achteren. Salter passt de bal met de wreef. Layfield met een sublieme pass. Califf rent richting de bal. Califf haalt uit met een fantastische trap. Gavoto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 89%, Boscy Footbolowcy 11%.
AZ Chorzów - Boscy Footbolowcy 0:7