Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF Centrum Nowa-Huta
KSG Tactiek lol 5def
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 43.7
outstanding Schieten adequate
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Allemant is nu in balbezit. de Melo is nu in balbezit. Allemant onderschept slim de pass. Allemant passt de bal in één keer door. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 1:0

6e minuut.
Đình Long verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Long probeert naar een medespeler te passen. Sawyers met een sublieme pass. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 2:0

10e minuut.
Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Porras rent richting de bal. Porras passt de bal zonder na te denken. Boué is nu in balbezit. Boué schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Porras probeert naar een medespeler te passen. Đình Long geeft de bal voor. Daar is Palácio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemant is nu in balbezit. Allemant schiet op doel. Romanowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
de Melo rent richting de bal. Allemant onderschept slim de pass. Allemant passt de bal in één keer door. Boué heeft problemen om de bal te vangen. Boué haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Palácio de bal. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 3:0

24e minuut.
Huth is nu in balbezit. Huth passt de bal zonder na te denken. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een hoge lob. Allemant krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 4:0

27e minuut.
Daar is Sawyers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyers met een sublieme pass. Boué rent richting de bal. Boué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 5:0

28e minuut.
Sawyers is nu in balbezit. Sawyers passt de bal zonder na te denken. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel. Romanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Sawyers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyers speelt de bal door. Boué rent richting de bal. Boué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Huth geeft de bal voor. Đình Long geeft een hoge lob. Palácio probeert de bal aan de voet te houden. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Romanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 32%, Centrum Nowa-Huta 68%.
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 6:0

47e minuut.
Neaga onderschept slim de pass. Porras probeert naar een medespeler te passen. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers passt de bal met de wreef. Boué is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Huth geeft een hoge lob. Palácio kan de bal niet met de borst controleren. Allemant rent richting de bal. Allemant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 7:0

52e minuut.
Huth met een sublieme pass. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft de bal voor. Allemant rent richting de bal. Allemant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porras neemt de hoekschop. Allemant krijgt zijn hoofd ertegen. Romanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Läderach geeft de bal voor. Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Daar is Papakaliatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 8:0

59e minuut.
Inworp. Hakyemez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Köntös bereikt de bal nog maar net als eerste. Matošić verovert de bal door een tackle van achteren. Ulusoy maakt een afschuwelijke overtreding. Ulusoy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Huth rent richting de bal. Huth passt de bal in één keer door. Boué is nu in balbezit. Boué schiet op doel. Romanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 9:0

73e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boué de bal. Boué schiet op doel. Romanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 10:0

80e minuut.
Sawyers met een sublieme pass. Lunardi heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers speelt de bal door. Boué is nu in balbezit. Boué draait met de bal, schiet en ... Romanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romanowski speelt de bal door. Đình Long kopt de bal weg. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mạnh Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... Romanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 11:0

83e minuut.
Đình Long passt de bal met de wreef. Hakyemez is nu in balbezit. Dell`Olio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dell`Olio krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Inworp. Sawyers met de inworp. Porras probeert naar een medespeler te passen. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 29%, Centrum Nowa-Huta 71%.
Górnik Konin CF - Centrum Nowa-Huta 11:0