Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHILE_FC Górnik Konin CF
PANCHOS Tactiek KSG
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 67.8
good Schieten incredible
good Passen formidable
average Verdedigen very good


3e minuut.
Sawyers geeft een hoge lob. Allemant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiscornia rent richting de bal. Boué onderschept slim de pass. Boué haalt uit met een fantastische trap. Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:1

8e minuut.
Porwoł rent richting de bal. Đình Long onderschept slim de pass. Đình Long geeft de bal voor. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant schiet op doel. Touro bokst de bal weg.

9e minuut.
Boué is nu in balbezit. Boué passt de bal zonder na te denken. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant schiet op doel. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:2

13e minuut.
Mạnh Hùng met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal in één keer door. Huth probeert naar een medespeler te passen. Boué heeft problemen om de bal te vangen. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:3

17e minuut.
Đình Long met een snelle inworp. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een lange en hoge pass. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sawyers passt de bal met de wreef. Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boué de bal. Boué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Porras probeert naar een medespeler te passen. Sawyers rent richting de bal. Sawyers passt de bal met de wreef. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:4

27e minuut.
Porras passt de bal zonder na te denken. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een lange en hoge pass. Allemant springt en kopt de bal. Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:5

29e minuut.
Boué verovert de bal door een tackle van achteren. Boué speelt de bal door. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een lange en hoge pass. Allemant maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Burns rent richting de bal. Allemant rent richting de bal. Boué is nu in balbezit. Boué schiet op doel. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Đình Long kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Porras geeft de bal voor. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:6

35e minuut.
Porwoł rent richting de bal. Đình Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porwoł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiscornia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Köntös is nu in balbezit. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Burns probeert de bal aan de voet te houden. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers passt de bal in één keer door. Porras geeft een hoge lob. Allemant maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mạnh Hùng passt de bal met de wreef. Sawyers speelt de bal door. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant draait met de bal, schiet en ... Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:7

41e minuut.
Burns is nu in balbezit. Burns met een sublieme pass. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft de bal voor. Allemant maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:8

43e minuut.
Sawyers passt de bal zonder na te denken. Đình Long speelt de bal door. Allemant is nu in balbezit. Allemant schiet op doel. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 84%, Górnik Konin CF 16%.
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:9

47e minuut.
Porras passt de bal in één keer door. Đình Long speelt de bal door. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant draait met de bal, schiet en ... Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:10

49e minuut.
Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahoun rent richting de bal. Boué verovert de bal door een tackle van achteren. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:11

51e minuut.
Panichelli met een sublieme pass. Đình Long rent richting de bal. Đình Long passt de bal in één keer door. Allemant is nu in balbezit. Allemant draait met de bal, schiet en ... Touro bokst de bal weg. Boué controleert de bal met de borst. Boué haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Huth bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut speelt de bal door. Savaşan rent richting de bal. Savaşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers speelt de bal door. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ... Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:12

60e minuut.
Hakyemez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Đình Long probeert naar een medespeler te passen. Hakyemez is nu in balbezit. Hakyemez passt de bal in één keer door. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boué kopt de bal weg. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez probeert de bal met de borst te controleren. Hakyemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:13

68e minuut.
Đình Long is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panichelli. Đình Long is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đình Long met een snel genomen vrije trap. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:14

69e minuut.
Porras rent richting de bal. Porras passt de bal zonder na te denken. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft de bal voor. Hakyemez krijgt zijn hoofd ertegen. Touro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:15

72e minuut.
Panichelli probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porras zal de hoekschop nemen. Boué maakt een snoekduik en kopt de bal. Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:16

75e minuut.
Mạnh Hùng kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras passt de bal zonder na te denken. Boué rent richting de bal. Boué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Boué schiet op doel. Kahoun probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porras zal de hoekschop nemen. Boué maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:17

80e minuut.
Neaga speelt de bal door. Sawyers rent richting de bal. Sawyers passt de bal in één keer door. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long passt de bal met de wreef. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:18

87e minuut.
Porras kopt de bal weg. Boué rent richting de bal. Boué passt de bal met de wreef. Sawyers rent richting de bal. Sawyers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:19

89e minuut.
Porras onderschept slim de pass. Porras speelt de bal door. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel. Touro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:20

90e minuut.
Jilozinho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Burns de bal. Gullo rent richting de bal. Boué onderschept slim de pass. Boué schiet op doel. Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 79%, Górnik Konin CF 21%.
CHILE_FC - Górnik Konin CF 0:20