Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Navigli UTD
5-3-2_hold Tactiek 4v12 altissimo
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 40.9
adequate Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Dubiński geeft de bal voor. Inworp. Geravini met de inworp. Baffo geeft de bal voor. Garwoła kopt de bal weg. Berthelot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Altoviti kopt de bal weg. Daar is Zab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitlis is nu in balbezit. Bitlis schiet op doel. Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Navigli UTD 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 53%, Navigli UTD 47%.
Gdyńska Arka - Navigli UTD 1:0

51e minuut.
Oferma met een sublieme pass. Késmárky rent richting de bal. Késmárky passt de bal zonder na te denken. Altoviti is nu in balbezit. Altoviti draait met de bal, schiet en ... Carbonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Altoviti is nu in balbezit. Altoviti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Navigli UTD 2:0

60e minuut.
Bitlis geeft de bal voor. Carbonini speelt de bal door. Klungelig pakt Rabijewski de bal. Krečo rent richting de bal. Krečo haalt uit met een fantastische trap. Berthelot bokst de bal weg.

65e minuut.
Bảo Quốc geeft een lange en hoge pass. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Oferma passt de bal zonder na te denken. Bitlis rent richting de bal. Bitlis schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oferma passt de bal zonder na te denken. Altoviti rent richting de bal. Altoviti draait met de bal, schiet en ... Carbonini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Oferma rent richting de bal. Oferma geeft een lange en hoge pass. Altoviti rent richting de bal. Altoviti schiet op doel. Carbonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Navigli UTD 3:0

81e minuut.
Staniszewski komt het veld opgelopen. Dybula komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Stefaniuk komt het veld opgelopen. Sapela komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Baffo is nu in balbezit. Baffo geeft een hoge lob. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Canedo rent richting de bal. Canedo passt de bal met de wreef. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 46%, Navigli UTD 54%.
Gdyńska Arka - Navigli UTD 3:0