Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Navigli UTD Górnik Konin CF
4v12 altissimo Tactiek KSG
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 66.6
adequate Schieten incredible
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Allemant verovert de bal door een tackle van achteren. Allemant geeft de bal voor. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:1

2e minuut.
Porras passt de bal zonder na te denken. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft de bal voor. Đình Long is nu in balbezit. Đình Long geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Porras rent richting de bal. Porras geeft de bal voor. Sawyers is nu in balbezit. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long geeft de bal voor. Boué maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:2

10e minuut.
Neaga onderschept slim de pass. Neaga passt de bal zonder na te denken. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft de bal voor. Allemant springt en kopt de bal. Carbonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:3

14e minuut.
Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers passt de bal zonder na te denken. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel. Carbonini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:4

18e minuut.
Porras passt de bal met de wreef. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers met een sublieme pass. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:5

19e minuut.
Battiato rent richting de bal. Đình Long verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Đình Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Long geeft een hoge lob. Allemant krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:6

32e minuut.
Battiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusoy verovert de bal door een tackle van achteren. Ulusoy geeft een hoge lob. Boué is nu in balbezit. Boué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:7

36e minuut.
Allemant kopt de bal weg. Klungelig pakt Zab de bal. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:8

37e minuut.
Hornnes rent richting de bal. Hornnes geeft een hoge lob. Porras geeft een lange en hoge pass. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:9

38e minuut.
Đình Long geeft een lange en hoge pass. Boué kopt de bal weg. Allemant rent richting de bal. Allemant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:10

40e minuut.
Sawyers geeft een lange en hoge pass. Battiato probeert de bal met de borst te controleren. Baffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant is nu in balbezit. Allemant schiet op doel. Carbonini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 82%, Górnik Konin CF 18%.
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:10

47e minuut.
Daar is Huth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras is nu in balbezit. Porras geeft een hoge lob. Sawyers rent richting de bal. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. Carbonini bokst de bal weg.

49e minuut.
Sawyers passt de bal in één keer door. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Porras geeft een lange en hoge pass. Allemant rent richting de bal. Allemant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:11

50e minuut.
Allemant is nu in balbezit. Allemant geeft een lange en hoge pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft de bal voor. Boué springt en kopt de bal. Carbonini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Allemant geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boué de bal. Zab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boué raakt geblesseerd tijdens het duel. Boué zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant draait met de bal, schiet en ... Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:12

58e minuut.
Sawyers is nu in balbezit. Porras is nu in balbezit. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een hoge lob. Allemant krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Hakyemez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft de bal voor. Hakyemez rent richting de bal. Hakyemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:13

64e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers geeft de bal voor. Hakyemez is nu in balbezit. Hakyemez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Altamura trapt de bal weg. Đình Long kopt de bal weg. Sawyers kan de bal niet met de borst controleren. Sawyers geeft een hoge lob. Hakyemez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft de bal voor. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez draait met de bal, schiet en ... Carbonini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal in één keer door. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een hoge lob. Hakyemez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:14

80e minuut.
Battiato heeft problemen om de bal te vangen. Đình Long is nu in balbezit. Đình Long geeft een hoge lob. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Carbonini trapt de bal weg. Mạnh Hùng kopt de bal weg. Boué heeft problemen om de bal te vangen. Boué haalt uit met een fantastische trap. Carbonini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:15

84e minuut.
Battiato rent richting de bal. Battiato probeert naar een medespeler te passen. Hornnes probeert de bal aan de voet te houden. Hakyemez rent richting de bal. Hakyemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 78%, Górnik Konin CF 22%.
Navigli UTD - Górnik Konin CF 0:16