Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) Centrum Nowa-Huta
4-2-2-2 Tactiek lol 5def
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
28.6 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten weak
average Passen adequate
weak Verdedigen formidable


20e minuut.
Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak passt de bal in één keer door. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Palácio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benesperi geeft een lange en hoge pass. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara passt de bal met de wreef. Wajrak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Benesperi is nu in balbezit. Benesperi passt de bal met de wreef. Wajrak rent richting de bal. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Wajrak rent richting de bal. Heydərov rent richting de bal. Wajrak onderschept slim de pass. Wajrak schiet op doel. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Centrum Nowa-Huta 0:1

39e minuut.
Potiguara is nu in balbezit. Airinei verovert de bal door een tackle van achteren. Airinei geeft een lange en hoge pass. Palácio is nu in balbezit. Palácio draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Benesperi heeft problemen om de bal te vangen. Benesperi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vosyka de bal onder controle te krijgen. Palácio is nu in balbezit. Palácio draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Centrum Nowa-Huta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 62%, Centrum Nowa-Huta 38%.
(L) - Centrum Nowa-Huta 0:2

54e minuut.
Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovic rent richting de bal. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Dupotey passt de bal in één keer door. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lunardi rent richting de bal. Lunardi geeft de bal voor. Heydərov heeft problemen om de bal te vangen. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Palácio is nu in balbezit. Palácio passt de bal met de wreef. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Centrum Nowa-Huta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 65%, Centrum Nowa-Huta 35%.
(L) - Centrum Nowa-Huta 0:3