Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huricane CHILE_FC
xyz Tactiek Myocarditis
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Fijołek onderschept slim de pass. Sidorowski rent richting de bal. Gullo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gullo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jilozinho met een sublieme pass. Gullo is nu in balbezit. Gullo probeert naar een medespeler te passen. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Batista passt de bal in één keer door. Kahoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahoun passt de bal zonder na te denken. Savaşan rent richting de bal. Savaşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kahoun met een sublieme pass. Maliňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł schiet op doel. Kraśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - CHILE_FC 0:1

22e minuut.
Jilozinho passt de bal met de wreef. Kahoun is nu in balbezit. Kahoun passt de bal zonder na te denken. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gullo met de inworp. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijołek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savaşan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kahoun legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Śliż geeft een lange en hoge pass. Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż draait met de bal, schiet en ... Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huricane - CHILE_FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 63%, CHILE_FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huricane - CHILE_FC 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Pieńkosz de bal. Kelly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieńkosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dróżdż legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huricane - CHILE_FC 2:1

51e minuut.
Sidorowski rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista geeft de bal voor. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kraśkiewicz trapt de bal weg van het doel. Vieira is nu in balbezit. Jilozinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jilozinho krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Fijołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwoł rent richting de bal. Savaşan rent richting de bal. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huricane - CHILE_FC 2:2

69e minuut.
Hinc rent richting de bal. Hinc geeft de bal voor. Porwoł kopt de bal weg. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Kraśkiewicz bokst de bal weg.

89e minuut.
Savaşan rent richting de bal. Savaşan passt de bal in één keer door. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan rent richting de bal. Savaşan schiet op doel. Kraśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huricane 65%, CHILE_FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huricane - CHILE_FC 2:2