Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Navigli UTD Huricane
4v12 altissimo Tactiek xyz
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Bossaert geeft de bal voor. Zab kopt de bal weg. Chumpitaz heeft problemen om de bal te vangen. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Usin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu geeft de bal voor. Dróżdż kopt de bal weg. Usin is nu in balbezit. Usin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zab onderschept slim de pass. Zab passt de bal zonder na te denken. Baffo met een sublieme pass. Oţelea rent richting de bal. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Altamura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baffo speelt de bal door. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea schiet op doel. Palczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Huricane 1:0

36e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Klungelig pakt Bossaert de bal. Bossaert geeft een lange en hoge pass. Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Navigli UTD - Huricane 1:1

39e minuut.
Vieira geeft de bal voor. Usin rent richting de bal. Biavaschi rent richting de bal. Usin verovert de bal door een tackle van achteren. Usin geeft een lange en hoge pass. Carbonini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 68%, Huricane 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Navigli UTD - Huricane 1:1

56e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffo begaat een overtreding. Vieira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vieira met een snel genomen vrije trap. Bossaert heeft problemen om de bal te vangen. Bossaert geeft de bal voor. Dróżdż springt en kopt de bal. Carbonini bokst de bal weg.

57e minuut.
Vieira speelt de bal door. Bossaert rent richting de bal. Bossaert geeft een hoge lob. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż schiet op doel. De bal raakt de paal. Carbonini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dróżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Dróżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Huricane 1:2

63e minuut.
Carbonini met een sublieme pass. Vieira kopt de bal weg. Biavaschi heeft problemen om de bal te vangen. Usin rent richting de bal. Usin schiet op doel. Carbonini bokst de bal weg. Dróżdż heeft problemen om de bal te vangen. Dróżdż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Canedo is nu in balbezit. Canedo passt de bal zonder na te denken. Oţelea rent richting de bal. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Palczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Navigli UTD - Huricane 2:2

74e minuut.
Mavioğlu speelt de bal door. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Usin probeert naar een medespeler te passen. Śliż rent richting de bal. Śliż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Huricane 2:3

86e minuut.
Biavaschi geeft de bal voor. Krupiński kopt de bal weg. Mavioğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt Mavioğlu de bal. Mavioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Usin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - Huricane 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 62%, Huricane 38%.
Navigli UTD - Huricane 2:4