Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polarny MKS Żychlin
KRIZ 2 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 43.4
formidable Schieten solid
very good Passen average
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Karaali onderschept slim de pass. Karaali met een sublieme pass. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ... Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Géczy is nu in balbezit. Géczy geeft een lange en hoge pass. Rosopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iversen zal de hoekschop nemen. Daar is Bădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nešukaitis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Rosopoulos kopt de bal weg. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Sierny geeft een hoge lob. Daar is Yegros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak rent richting de bal. Janiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal zonder na te denken. Rosopoulos is nu in balbezit. Rosopoulos haalt uit met een fantastische trap. Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - MKS Żychlin 1:0

29e minuut.
Rosopoulos is nu in balbezit. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myszor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosopoulos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Tejchert probeert naar een medespeler te passen. Bolluk kopt de bal weg. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos onderschept slim de pass. Rosopoulos schiet op doel. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Iversen rent richting de bal. Iversen geeft de bal voor. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ... Tejchert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - MKS Żychlin 2:0

34e minuut.
Walczyk is nu in balbezit. Walczyk passt de bal in één keer door. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - MKS Żychlin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 36%, MKS Żychlin 64%.
KS Polarny - MKS Żychlin 3:0

46e minuut.
Cilibeanu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk rent richting de bal. Damazio onderschept slim de pass. Damazio draait met de bal, schiet en ... Najder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - MKS Żychlin 3:1

57e minuut.
Iversen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosopoulos speelt de bal door. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rosopoulos schiet op doel. Daar is Walczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

63e minuut.
Nešukaitis is nu in balbezit. Bădoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nešukaitis. Nešukaitis krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Weiher passt de bal in één keer door. Géczy probeert naar een medespeler te passen. Myszor rent richting de bal. Myszor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - MKS Żychlin 4:1

67e minuut.
Weiher rent richting de bal. Weiher geeft de bal voor. Damazio rent richting de bal. Damazio schiet op doel. Najder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Nešukaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal met de wreef. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damazio schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Karaali kopt de bal weg. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ... Tejchert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zapryanov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Iversen rent richting de bal. Iversen geeft de bal voor. Rosopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wakulczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wakulczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosopoulos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Myszor is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 30%, MKS Żychlin 70%.
KS Polarny - MKS Żychlin 4:1