Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht NSZ Brygada Świętokrzyska 1944
352 neo v2 Tactiek 424
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 17.5
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Walgraeve passt de bal met de wreef. Prăscan speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Vasković is nu in balbezit. Vasković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Smalec passt de bal in één keer door. Bastaens rent richting de bal. Bastaens passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 1:0

7e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Vasković is nu in balbezit. Vasković probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 2:0

8e minuut.
Smalec rent richting de bal. Bastaens onderschept slim de pass. Bastaens passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković geeft een hoge lob. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 3:0

10e minuut.
Ałtyn passt de bal met de wreef. Inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasković rent richting de bal. Vasković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens geeft een hoge lob. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 4:0

13e minuut.
Ałtyn passt de bal in één keer door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković onderschept slim de pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 5:0

14e minuut.
Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal in één keer door. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een hoge lob. Vasković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 6:0

19e minuut.
Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens geeft een hoge lob. Vasković rent richting de bal. Vasković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 7:0

21e minuut.
Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens geeft een hoge lob. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Bastaens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walgraeve geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 8:0

25e minuut.
Turski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastaens met een snelle inworp. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chełmiński is nu in balbezit. Adışanlı onderschept slim de pass. Adışanlı geeft een lange en hoge pass. Vasković is nu in balbezit. Vasković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Vasković rent richting de bal. Vasković draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 9:0

30e minuut.
Osenkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smalec de bal. Ortiz rent richting de bal. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vujić passt de bal met de wreef. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vasković controleert de bal met de borst. Ortiz rent richting de bal. Smalec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Walgraeve legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dalkiewicz bokst de bal weg. Walgraeve rent richting de bal. Walgraeve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 10:0

37e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg van het doel. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Vasković is nu in balbezit. Vasković schiet op doel. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 11:0

39e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan passt de bal met de wreef. Bastaens met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Walgraeve onderschept slim de pass. Ortiz is nu in balbezit. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 12:0

43e minuut.
Adışanlı geeft een hoge lob. Walgraeve rent richting de bal. Gontarewicz begaat een overtreding. Gontarewicz krijgt een gele kaart. Walgraeve is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujić met een snel genomen vrije trap. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 15%, NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 85%.
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 13:0

47e minuut.
Walgraeve geeft een hoge lob. Gontarewicz probeert de bal aan de voet te houden. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 14:0

49e minuut.
Adışanlı geeft een hoge lob. Vasković is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalkiewicz met een harde bal richting middenveld. Walgraeve kopt de bal weg. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković schiet op doel. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalkiewicz speelt de bal door. Walgraeve kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz bokst de bal weg. Vasković rent richting de bal. Vasković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 15:0

55e minuut.
Vasković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spasić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gontarewicz is nu in balbezit. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Prăscan is nu in balbezit. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 16:0

59e minuut.
Spasić passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Szulc probeert de bal aan de voet te houden. Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 17:0

60e minuut.
Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 18:0

61e minuut.
Klungelig pakt Szulc de bal. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 19:0

62e minuut.
Osenkowski speelt de bal door. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn passt de bal in één keer door. Spasić is nu in balbezit. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 20:0

64e minuut.
Turski geeft de bal voor. Koopmans kopt de bal weg. Spasić probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Walgraeve passt de bal in één keer door. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz speelt de bal door. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 21:0

69e minuut.
Smalec met een sublieme pass. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft de bal voor. Spasić springt en kopt de bal. Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 22:0

72e minuut.
Walgraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 23:0

73e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spasić de bal. Spasić schiet op doel. Daar is Chełchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 24:0

74e minuut.
Ałtyn passt de bal met de wreef. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz bokst de bal weg.

75e minuut.
Szulc geeft de bal voor. Koopmans heeft problemen om de bal te vangen. Koopmans geeft een hoge lob. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Ortiz schiet op doel. Chełchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spasić rent richting de bal. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 25:0

79e minuut.
Turski geeft een hoge lob. Inworp. Walgraeve met een snelle inworp. Bastaens geeft een hoge lob. Ortiz springt en kopt de bal. Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bastaens speelt de bal door. Walgraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve met een sublieme pass. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bastaens passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Klungelig pakt Walgraeve de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasić is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Spasić rent richting de bal. Spasić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 26:0

83e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Spasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 27:0

86e minuut.
Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasić onderschept slim de pass. Spasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 28:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastaens is nu in balbezit. Bastaens geeft de bal voor. Spasić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 12%, NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 88%.
neoAnderlecht - NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 28:0