Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings FCTheBlade
Trident Tactiek NewModded
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Bell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fam met de inworp. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga geeft de bal voor. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Chen passt de bal met de wreef. Fam rent richting de bal. Fam met een sublieme pass. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía schiet op doel. Bell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

18e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Cochrane is nu in balbezit. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Chen geeft een lange en hoge pass. Holmes is nu in balbezit. Käsler begaat een overtreding. Holmes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Holmes kan niet meer verder spelen. Mäekivi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Tennant passt de bal zonder na te denken. Langdon is nu in balbezit. Fam onderschept slim de pass. Fam haalt uit met een fantastische trap. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - FCTheBlade 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 68%, FCTheBlade 32%.
Cool Runnings - FCTheBlade 0:1

56e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal in één keer door. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - FCTheBlade 0:2

79e minuut.
Tennant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdęga met de inworp. Buendía geeft een hoge lob. Fam krijgt zijn hoofd ertegen. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte schiet op doel. Bell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 68%, FCTheBlade 32%.
Cool Runnings - FCTheBlade 0:2