Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 FCTheBlade
424 Tactiek NewModded
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 52.7
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane met een sublieme pass. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam passt de bal met de wreef. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Szulc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía rent richting de bal. Buendía haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:1

16e minuut.
Smalec rent richting de bal. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam speelt de bal door. Delmotte rent richting de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalkiewicz met een harde bal richting middenveld. Fam kopt de bal weg. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Fournet is nu in balbezit. Fournet passt de bal in één keer door. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dalkiewicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Gancarczyk de bal. Bzdęga met een sublieme pass. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:2

24e minuut.
Fam kopt de bal weg. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane geeft de bal voor. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:3

26e minuut.
Fam rent richting de bal. Fam passt de bal in één keer door. Buendía speelt de bal door. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:4

27e minuut.
Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam is nu in balbezit. Fam geeft een lange en hoge pass. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:5

29e minuut.
Delmotte passt de bal zonder na te denken. Dalkiewicz speelt de bal door. Fam kopt de bal weg. Cochrane heeft problemen om de bal te vangen. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bzdęga neemt de hoekschop. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:6

33e minuut.
Fournet speelt de bal door. Fam rent richting de bal. Fam met een sublieme pass. Cochrane rent richting de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dalkiewicz met een sublieme pass. Inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabulosa geeft een lange en hoge pass. Cochrane kopt de bal weg. Dalkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gontarewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabulosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fam rent richting de bal. Fam geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chełchowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tank met de inworp. Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Cochrane springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:7

40e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane met een sublieme pass. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:8

42e minuut.
Daar is Cochrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam passt de bal met de wreef. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Dalkiewicz trapt de bal weg. Fournet kopt de bal weg. Klungelig pakt Cochrane de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buendía geeft de bal voor. Klungelig pakt Delmotte de bal. Delmotte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 91%, FCTheBlade 9%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:8

47e minuut.
Chełchowski geeft de bal voor. Fournet rent richting de bal. Fournet passt de bal in één keer door. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz bokst de bal weg. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:9

49e minuut.
Cochrane speelt de bal door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte rent richting de bal. Delmotte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Buendía geeft een lange en hoge pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank geeft de bal voor. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane geeft de bal voor. Bzdęga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Buendía de bal onder controle te krijgen. Buendía geeft een lange en hoge pass. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:10

65e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Buendía speelt de bal door. Cochrane is nu in balbezit. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gancarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga met een sublieme pass. Delmotte rent richting de bal. Delmotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:11

71e minuut.
Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam passt de bal met de wreef. Szulc is nu in balbezit. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Csala trapt de bal weg van het doel. Fournet kopt de bal weg. Buendía geeft een hoge lob. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:12

81e minuut.
Gontarewicz is nu in balbezit. Buendía onderschept slim de pass. Buendía met een sublieme pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Chełchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel. Dalkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Grabulosa probeert naar een medespeler te passen. Buendía is nu in balbezit. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smalec rent richting de bal. Fam onderschept slim de pass. Fam draait met de bal, schiet en ... Paal! Dalkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:13

85e minuut.
Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam onderschept slim de pass. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel. Szulc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buendía neemt de hoekschop. Delmotte kopt de bal weg. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:14

89e minuut.
Cochrane geeft de bal voor. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełchowski is nu in balbezit. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buendía neemt de hoekschop. Klungelig pakt Delmotte de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 86%, FCTheBlade 14%.
NSZ Brygada Świętokrzyska 1944 - FCTheBlade 0:14