Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Ócsa VSE
Próba! Tactiek 433
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.8 gemiddelde waardering 26.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg passt de bal met de wreef. Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 1:0

5e minuut.
McNicol passt de bal met de wreef. Ráday is nu in balbezit. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Vecsernyés probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duró onderschept slim de pass. Duró passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 2:0

11e minuut.
Ujvári geeft een hoge lob. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács verovert de bal door een tackle van achteren. Szakács geeft een hoge lob. Burkus springt en kopt de bal. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pálinkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinkó geeft een lange en hoge pass. Sirevåg kopt de bal weg. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Clemeno geeft een lange en hoge pass. Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi kopt de bal weg. Sirevåg heeft problemen om de bal te vangen. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mundi is nu in balbezit. Sirevåg verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg met een sublieme pass. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel. Vecsernyés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ráday draait met de bal, schiet en ... Ujvári probeert de bal aan de voet te houden. Sirevåg is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clemeno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 3:0

27e minuut.
Vecsernyés passt de bal met de wreef. Clemeno heeft problemen om de bal te vangen. Clemeno met een sublieme pass. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ujvári de bal. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 4:0

29e minuut.
Pálinkó geeft een hoge lob. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus passt de bal met de wreef. Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ujvári rent richting de bal. Burkus onderschept slim de pass. Ráday is nu in balbezit. Ráday schiet op doel. Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Burkus de bal. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus onderschept slim de pass. Burkus schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Ulveczki de bal. Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kaldenecker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pálinkó is nu in balbezit. Pálinkó geeft een hoge lob. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyurta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pálinkó passt de bal zonder na te denken. Mundi rent richting de bal. Clemeno onderschept slim de pass. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Gyurta bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Borjas stond buitenspel. Vágvölgyi neemt vlug de vrije trap. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Vecsernyés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 16%, Ócsa VSE 84%.
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 4:0

48e minuut.
Duró geeft de bal voor. Klungelig pakt Mundi de bal. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta bokst de bal weg.

49e minuut.
Pálinkó kopt de bal weg. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi met een sublieme pass. Ráday rent richting de bal. Ráday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kaldenecker geeft een lange en hoge pass. Sirevåg kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Gyurta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 5:0

52e minuut.
Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg speelt de bal door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 6:0

54e minuut.
Clemeno met de inworp. Sirevåg is nu in balbezit. Való legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sirevåg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirevåg neemt de penalty, wat een uithaal! Gyurta bokst de bal weg. Ráday rent richting de bal. Ráday draait met de bal, schiet en ... Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 7:0

57e minuut.
Vecsernyés verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveczki kopt de bal weg. Szakács probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus geeft de bal voor. Gyurta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 8:0

62e minuut.
Duró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ráday rent richting de bal. Ráday passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 9:0

67e minuut.
Sirevåg speelt de bal door. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno met een sublieme pass. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi geeft een hoge lob. Gyurta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg passt de bal zonder na te denken. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 10:0

76e minuut.
Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Gyurta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 11:0

79e minuut.
Tasnádi kopt de bal weg. Klungelig pakt Burkus de bal. Burkus geeft een lange en hoge pass. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gyurta met een harde bal richting middenveld. Clemeno kopt de bal weg. Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 12:0

86e minuut.
Tasnádi passt de bal in één keer door. Clemeno met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kaldenecker probeert naar een medespeler te passen. Szakács is nu in balbezit. Szakács passt de bal in één keer door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 15%, Ócsa VSE 85%.
Sásdi Angyalkák Fc - Ócsa VSE 13:0