Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars Splašené Ovečky
Håkon1 Tactiek sheep
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
51.1 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso geeft de bal voor. Rapák rent richting de bal. Rapák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Splašené Ovečky 0:1

13e minuut.
Maso is nu in balbezit. Maso geeft de bal voor. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Splašené Ovečky 0:2

15e minuut.
Piñas met een snelle inworp. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundsvold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sundsvold krijgt een gele kaart. Teuns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teuns wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maso kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramsland de bal. Tagliacozzo is nu in balbezit. Rapák onderschept slim de pass. Rapák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sundsvold probeert naar een medespeler te passen. Fišnár rent richting de bal. Sandsmark onderschept slim de pass. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bojin zal de hoekschop nemen. Sandsmark krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas speelt de bal door. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tagliacozzo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maso zal de hoekschop nemen. Rapák krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Piñas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teuns speelt de bal door. Maso is nu in balbezit. Maso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Teuns verovert de bal door een tackle van achteren. Piñas rent richting de bal. Piñas speelt de bal door. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Maso verovert de bal door een tackle van achteren. Maso speelt de bal door. Rapák rent richting de bal. Rapák draait met de bal, schiet en ... Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rapák is nu in balbezit. Rapák draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ramsland de bal onder controle te krijgen. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Tamayo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 74%, Splašené Ovečky 26%.
FFK Allstars - Splašené Ovečky 0:2

51e minuut.
De Bruyne geeft een lange en hoge pass. Volpe kopt de bal weg. Daar is Rapák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapák draait met de bal, schiet en ... Tamayo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Splašené Ovečky 0:3

55e minuut.
Volpe kopt de bal weg. Daar is Padín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een hoge lob. Volpe krijgt zijn hoofd ertegen. Tamayo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marosvári komt het veld opgelopen. Woronicz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Maso passt de bal met de wreef. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne passt de bal in één keer door. Rapák is nu in balbezit. Rapák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Venet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Rabich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso geeft een hoge lob. Rapák maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Teuns speelt de bal door. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Tamayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Dogančević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Bruyne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dogančević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dogančević met een snel genomen vrije trap. Woronicz springt en kopt de bal. Pachtmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Maso speelt de bal door. Venet met een sublieme pass. Fišnár onderschept slim de pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Splašené Ovečky 1:3

79e minuut.
Marosvári met een sublieme pass. Bojin rent richting de bal. Bojin geeft een hoge lob. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Splašené Ovečky 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 51%, Splašené Ovečky 49%.
FFK Allstars - Splašené Ovečky 2:3