Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky FFK Allstars
sheep Tactiek Håkon1
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
52.4 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Daar is Jerpelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Fišnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz onderschept slim de pass. Woronicz met een sublieme pass. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliacozzo is nu in balbezit. Tagliacozzo geeft een hoge lob. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári draait met de bal, schiet en ... Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

8e minuut.
Swayeh rent richting de bal. Swayeh geeft een hoge lob. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:1

12e minuut.
Fišnár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tagliacozzo kopt de bal weg. Venet probeert naar een medespeler te passen. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kiipus geeft een lange en hoge pass. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández passt de bal met de wreef. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft een hoge lob. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári draait met de bal, schiet en ... Pachtmann bokst de bal weg. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pachtmann met een harde bal richting middenveld. Swayeh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kinder de bal onder controle te krijgen. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz draait met de bal, schiet en ... Pachtmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jerpelea met een snelle inworp. Woronicz heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz passt de bal in één keer door. Marosvári rent richting de bal. Marosvári schiet op doel. Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández met een sublieme pass. Marosvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Marosvári draait met de bal, schiet en ... Pachtmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:2

40e minuut.
Carranza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Venet met de inworp. Díaz Fernández geeft een lange en hoge pass. Woronicz springt en kopt de bal. Pachtmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Carranza de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 58%, FFK Allstars 42%.
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:3

48e minuut.
Marosvári heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kosztolányi geeft de bal voor. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fišnár verovert de bal door een tackle van achteren. Fišnár met een sublieme pass. Jerpelea met een sublieme pass. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Venet bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet passt de bal met de wreef. Díaz Fernández met een sublieme pass. Marosvári is nu in balbezit. Marosvári draait met de bal, schiet en ... Pachtmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:4

64e minuut.
Inworp. Chrząstowski komt het veld opgelopen. Padín komt het veld opgelopen. Kornas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Fišnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woronicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fišnár. Fišnár krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Padín kopt de bal weg. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:5

79e minuut.
Padín speelt de bal door. Kornas speelt de bal door. Daar is Chrząstowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrząstowski haalt uit met een fantastische trap. Pachtmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:6

85e minuut.
Fišnár onderschept slim de pass. Jerpelea geeft een hoge lob. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski schiet op doel. Pachtmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 58%, FFK Allstars 42%.
Splašené Ovečky - FFK Allstars 0:7