Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK La PoP MAChiNE
new ttz Tactiek TrAiNinG 4312
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 43.9
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Stelea rent richting de bal. Stelea speelt de bal door. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft de bal voor. Ştrulă maakt een snoekduik en kopt de bal. Rotela bokst de bal weg.

17e minuut.
Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Stelea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Vişinescu speelt de bal door. Baton heeft problemen om de bal te vangen. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Ristoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antolak rent richting de bal. Ispas verovert de bal door een tackle van achteren. Ispas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Karamon met een snelle inworp. Antolak heeft problemen om de bal te vangen. Antolak geeft de bal voor. Ciocca springt en kopt de bal. Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mătăsaru geeft een hoge lob. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje passt de bal in één keer door. Daar is Stelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 47%, La PoP MAChiNE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorilaz SK - La PoP MAChiNE 0:0

54e minuut.
Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal in één keer door. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu passt de bal met de wreef. Ciobanu geeft de bal voor. Rotela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - La PoP MAChiNE 1:0

59e minuut.
Inworp. Ristoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas geeft een lange en hoge pass. Stelea springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ştrulă springt en kopt de bal. Rotela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - La PoP MAChiNE 2:0

64e minuut.
Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Ubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea is nu in balbezit. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Torje speelt de bal door. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas geeft de bal voor. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ristoiu passt de bal met de wreef. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon met een sublieme pass. Daar is Ciocca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon geeft een lange en hoge pass. Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocca rent richting de bal. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Stelea is nu in balbezit. Stelea passt de bal met de wreef. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Ubal verovert de bal door een tackle van achteren. Ubal geeft een lange en hoge pass. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca schiet op doel. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciocca is nu in balbezit. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu geeft een lange en hoge pass. Baton heeft problemen om de bal te vangen. Stelea is nu in balbezit. Stelea schiet op doel. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 46%, La PoP MAChiNE 54%.
Gorilaz SK - La PoP MAChiNE 2:0