Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK Splašené Ovečky
new ttz Tactiek sheep
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
44.5 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


17e minuut.
Ispas passt de bal in één keer door. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu met een sublieme pass. Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Ştrulă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mătăsaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñas met een snelle inworp. Teuns rent richting de bal. Teuns geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Piñas passt de bal zonder na te denken. Volpe is nu in balbezit. Volpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:1

26e minuut.
Munteanu geeft de bal voor. De Bruyne kopt de bal weg. Maso is nu in balbezit. Maso geeft een lange en hoge pass. Volpe springt en kopt de bal. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:2

32e minuut.
Maso passt de bal in één keer door. Teuns rent richting de bal. Teuns geeft de bal voor. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piñas zal de hoekschop nemen. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Cârlan bokst de bal weg. Paal!

34e minuut.
Teuns passt de bal zonder na te denken. Piñas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldurescu. Boldurescu krijgt een gele kaart. Piñas raakt geblesseerd tijdens het duel. Piñas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Volpe springt en kopt de bal. Cârlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:3

39e minuut.
Kosztolányi passt de bal in één keer door. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldurescu. Boldurescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Teuns probeert naar een medespeler te passen. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. Piñas speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Nuţiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 68%, Splašené Ovečky 32%.
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:3

46e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa probeert naar een medespeler te passen. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. Piñas speelt de bal door. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cârlan trapt de bal weg. Rabich kopt de bal weg. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maso zal de hoekschop nemen. Štoklasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Teuns met een snelle inworp. Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas geeft een hoge lob. Volpe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:4

63e minuut.
Teuns speelt de bal door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas met een sublieme pass. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Frunză rent richting de bal. Kanoč rent richting de bal. Kanoč geeft een lange en hoge pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:5

70e minuut.
Volpe rent richting de bal. Munteanu rent richting de bal. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Piñas probeert naar een medespeler te passen. Mătăsaru heeft problemen om de bal te vangen. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:6

78e minuut.
Kosztolányi met een sublieme pass. Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas met een sublieme pass. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:7

84e minuut.
Inworp. Kosztolányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een hoge lob. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas passt de bal met de wreef. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 70%, Splašené Ovečky 30%.
Gorilaz SK - Splašené Ovečky 0:7