Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars Gorilaz SK
Håkon1 Tactiek new ttz
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten adequate
solid Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Ristoiu passt de bal met de wreef. Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu passt de bal zonder na te denken. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Frunză is nu in balbezit. Ciobanu rent richting de bal. Ciobanu speelt de bal door. Frunză is nu in balbezit. Frunză draait met de bal, schiet en ... Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Padín kopt de bal weg. Frunză is nu in balbezit. Frunză schiet op doel. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bojin rent richting de bal. Bojin passt de bal in één keer door. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Gorilaz SK 1:0

19e minuut.
Bojin rent richting de bal. Bojin speelt de bal door. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mătăsaru de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sandsmark kopt de bal weg. Klungelig pakt Chrząstowski de bal. Mătăsaru begaat een overtreding. Chrząstowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chrząstowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ştrulă kopt de bal weg. Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Frunză naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Inworp. Ciobanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu met een sublieme pass. Ciobanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ispas passt de bal met de wreef. Gheţea is nu in balbezit. Ştrulă begaat een overtreding. Ştrulă krijgt een gele kaart. Gheţea raakt geblesseerd tijdens het duel. Gheţea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft de bal voor. Chrząstowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Padín speelt de bal door. Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 52%, Gorilaz SK 48%.
FFK Allstars - Gorilaz SK 1:0

47e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Sundsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundsvold passt de bal zonder na te denken. Sandsmark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandsmark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sundsvold passt de bal met de wreef. Bojin rent richting de bal. Bojin met een sublieme pass. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Padín speelt de bal door. Bojin rent richting de bal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski schiet op doel. Cârlan bokst de bal weg.

67e minuut.
Ciobanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pascoalin de bal. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă schiet op doel. Tamayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Gheţea geeft een lange en hoge pass. Bojin rent richting de bal. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Sandsmark is nu in balbezit. Sandsmark draait met de bal, schiet en ... Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Ciobanu rent richting de bal. Ramsland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramsland krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sundsvold probeert de bal met de borst te controleren. Ristoiu geeft de bal voor. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă draait met de bal, schiet en ... Tamayo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FFK Allstars - Gorilaz SK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 46%, Gorilaz SK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FFK Allstars - Gorilaz SK 1:1