Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La PoP MAChiNE Splašené Ovečky
TrAiNinG 4312 Tactiek sheep
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Teuns onderschept slim de pass. Teuns met een sublieme pass. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba springt en kopt de bal. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... Rotela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas met een sublieme pass. Einstein is nu in balbezit. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ubal speelt de bal door. Kinder rent richting de bal. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Pachtmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 1:0

12e minuut.
Einstein is nu in balbezit. Mureşan onderschept slim de pass. Mureşan geeft een hoge lob. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca draait met de bal, schiet en ... Pachtmann bokst de bal weg.

18e minuut.
De Bruyne kopt de bal weg. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Aré onderschept slim de pass. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 1:1

26e minuut.
Einstein heeft problemen om de bal te vangen. Mureşan verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne begaat een overtreding. Mureşan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mureşan kan niet meer verder spelen. Karamon komt het veld opgelopen. Karamon met een snel genomen vrije trap. Fišnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antolak met de inworp. Karamon geeft de bal voor. Ciocca springt en kopt de bal. Pachtmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 2:1

30e minuut.
Teuns passt de bal met de wreef. Daar is Chyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aré bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba onderschept slim de pass. Chyba draait met de bal, schiet en ... Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Piñas geeft een hoge lob. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toneira de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 2:2

39e minuut.
Chyba speelt de bal door. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas passt de bal zonder na te denken. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Baton de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 70%, Splašené Ovečky 30%.
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 2:3

47e minuut.
Innocenti rent richting de bal. Piñas verovert de bal door een tackle van achteren. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba springt en kopt de bal. Baton probeert de bal aan de voet te houden. Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Karamon probeert naar een medespeler te passen. Antolak is nu in balbezit. Antolak passt de bal met de wreef. Ciocca rent richting de bal. Ciocca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Urdinarán met een sublieme pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ubal zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ubal naar de kleedkamers voor een vroege douche. Štoklasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Einstein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba springt en kopt de bal. Rotela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Chyba is nu in balbezit. Aré rent richting de bal. Aré geeft een hoge lob. Štoklasa kan de bal niet met de borst controleren. Štoklasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Piñas verovert de bal door een tackle van achteren. Piñas speelt de bal door. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 2:4

71e minuut.
Klungelig pakt Toneira de bal. Štoklasa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toneira. Toneira krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Piñas de bal. Piñas met een sublieme pass. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Chyba is nu in balbezit. Chyba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karamon geeft een lange en hoge pass. Fišnár kopt de bal weg. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Chyba is nu in balbezit. Chyba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een hoge lob. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Rotela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 66%, Splašené Ovečky 34%.
La PoP MAChiNE - Splašené Ovečky 2:4