Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 437
El-PI FC Black Perl FC
Recatate Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 34.1
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen average


6e minuut.
Jach is nu in balbezit. Jach geeft de bal voor. Inworp. Wyrzykowski met een snelle inworp. Castillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Winnits onderschept slim de pass. Japa bereikt de bal nog maar net als eerste. Japa passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Matys probeert naar een medespeler te passen. Japa is nu in balbezit. Amarilla begaat een overtreding. Amarilla krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Arntsen rent richting de bal. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dumitru de bal. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Matys kopt de bal weg. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašperan verovert de bal door een tackle van achteren. Gašperan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arntsen geeft een lange en hoge pass. Gašperan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert García Vázquez de bal onder controle te krijgen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 58%, Black Perl FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-PI FC - Black Perl FC 0:0

49e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo passt de bal met de wreef. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla draait met de bal, schiet en ... Mallea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanabria heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuei komt het veld opgelopen. Khayri komt het veld opgelopen. Szeliga komt het veld opgelopen. Wyrzykowski met een snelle inworp. Afentoulidis is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Matys onderschept slim de pass. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski speelt de bal door. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bareiro komt het veld opgelopen. Kiese komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dumitru schiet op doel. Daar is Wyrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Szeliga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Kishiro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grgona komt het veld opgelopen. Dominguez komt het veld opgelopen. Gašperan met de inworp. Grgona is nu in balbezit. Grgona geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Degli Esposti Fragola geeft een lange en hoge pass. Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ... Kishiro probeert de bal aan de voet te houden. Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayburt krijgt zijn hoofd ertegen. Khayri krijgt zijn hoofd ertegen. Mallea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 71%, Black Perl FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-PI FC - Black Perl FC 0:0