Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca fecha libre
ESTAS CAGADO! Tactiek 2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.1 gemiddelde waardering 37.2
goed Schieten matig
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Escauriza is nu in balbezit. Escauriza geeft een hoge lob. Casas geeft de bal voor. Machuca is nu in balbezit. Machuca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Machuca rent richting de bal. Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Atzrodt verovert de bal door een tackle van achteren. Atzrodt geeft een lange en hoge pass. Candia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bonafau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki rent richting de bal. Bonafau begaat een overtreding. Bonafau krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Atzrodt met de inworp. Laczkó is nu in balbezit. Laczkó geeft een hoge lob. Pane springt en kopt de bal. Candia bokst de bal weg.

20e minuut.
Bornemissza passt de bal zonder na te denken. Iswantoro heeft problemen om de bal te vangen. Villar begaat een overtreding. Iswantoro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iswantoro kan niet meer verder spelen. Saucedo komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Escauriza geeft een lange en hoge pass. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov passt de bal met de wreef. Scriha is nu in balbezit. Scriha schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 58%, fecha libre 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Questo e Boca - fecha libre 0:0

46e minuut.
Cohen komt het veld opgelopen. Barrenta komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Villar kopt de bal weg. Cohen is nu in balbezit. Günsel begaat een overtreding. Günsel krijgt een gele kaart. Cohen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Achucarro komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Escauriza geeft een hoge lob. Barrenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenta passt de bal zonder na te denken. Machuca is nu in balbezit. Machuca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - fecha libre 0:1

60e minuut.
Inworp. Lugo komt het veld opgelopen. Zaracho komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bonafau kopt de bal weg. Frydecki rent richting de bal. Frydecki met een sublieme pass. Barrenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel passt de bal in één keer door. Virtejaru is nu in balbezit. Virtejaru schiet op doel. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Questo e Boca - fecha libre 1:1

63e minuut.
Barrenta passt de bal in één keer door. Bonafau rent richting de bal. Bonafau passt de bal zonder na te denken. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Doeltrap. Bobeda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Machuca stond buitenspel. Lugo neemt vlug de vrije trap. Cohen kopt de bal weg. Casas is nu in balbezit. Casas geeft een lange en hoge pass. Candia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zaracho is nu in balbezit. Cohen onderschept slim de pass. Cohen passt de bal in één keer door. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 45%, fecha libre 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Questo e Boca - fecha libre 1:1