Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-12 23:30
  • Competitiewedstrijd: La Farsa
  • Stadion: Sara goza Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 738
Sara goza Leandro N Alem
dghjkl Tactiek La 4132
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 27
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


6e minuut.
Gopar probeert naar een medespeler te passen. Galeano rent richting de bal. Galeano met een sublieme pass. Beray rent richting de bal. Beray haalt uit met een fantastische trap. Serdarušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jóna passt de bal in één keer door. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano rent richting de bal. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar rent richting de bal. Albospino is nu in balbezit. Ovelar is nu in balbezit. Ovelar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopar passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beray speelt de bal door. Daar is Jóna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóna draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen. Serdarušić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Leandro N Alem 1:0

34e minuut.
Holewiński passt de bal zonder na te denken. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ovelar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holewiński komt bij de bal en schiet. Paal! Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar schiet op doel. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sara goza - Leandro N Alem 1:1

39e minuut.
Daar is Gopar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeano is nu in balbezit. Galeano passt de bal met de wreef. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Beray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barreto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gopar. Barreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holewiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ovelar maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 46%, Leandro N Alem 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sara goza - Leandro N Alem 1:1

48e minuut.
Ovelar heeft problemen om de bal te vangen. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga geeft de bal voor. Ovelar rent richting de bal. Ovelar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Płomyk de bal. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar schiet op doel. Urbášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Galeano is nu in balbezit. Galeano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal zonder na te denken. Albospino is nu in balbezit. Ovelar is nu in balbezit. Ovelar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gopar rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal zonder na te denken. Albospino rent richting de bal. Albospino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ramos rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano passt de bal met de wreef. Beray rent richting de bal. Beray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gopar speelt de bal door. Dumot rent richting de bal. Dumot geeft een hoge lob. Albospino is nu in balbezit. Albospino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šehrić met de inworp. Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft een hoge lob. Serdarušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gopar rent richting de bal. Gopar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holewiński de bal. Jóna is nu in balbezit. Jóna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 44%, Leandro N Alem 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sara goza - Leandro N Alem 1:1